HORROR SPIRITS

/
4 Comments
Horror spirits? Pekebenda tu? Tak pernah pulak uji horror spirits... Kalau kat funfair, ada je rumah hantu.. Tapi tak terdetik pulak nak masuk.. Kecut punya pasal, LOL




Memandangkan dapat tiket free ke Genting Highland seperti yang diwar-warkan dalam entri sebelum ini : Terima kasih Resort World Genting dan Nuffnang, rasanya nak ambil cuti hujung minggu pergi sana ah.. Boleh tengok apa yang horror kat Genting dalam bulan Oktober ni.

Apa yang horror sangat tuh? Jom tengok.... zassss

Date : 19, 20, 26, and 27 October 2012
Time : 800pm - 1100pm
Venue : Genting Outdoor Theme Park

Semua adegan horror ni akan berlangsung di Genting Theme Park selama 4 hari saja sepanjang bulan Oktober ni..




HORROR GUIDE

ZONE 1: HORROR CIRCUS
LOCATION: SPINNER-DOUBLE DECK CAROUSEL

The once-famous circus in town is suffering from a mad curse. Hop on the Spinner and Double-Deck Carousel plagued by terrifying clowns and join their horrific carnival to unveil the secrets of the fallen circus.


ZONE 2: THE BRIDGE OF HELPLESSNESS
LOCATION: MUSICAL FOUNTAIN


Travel back to ancient China and delve deep into the Chinese myths. Cross the Bridge of Helplessness where Meng Po will offer you a bowl of Forgetfulness Soup. All memories of your existence will vanish on this journey of no return…


ZONE 3: HOSPITAL HALLWAY SPIRITS
LOCATION: OPPOSITE PIRATE TRAIN

Walk down the hospital corridors and experience the most fearsome creatures of the dark. Did you feel an unexpected breeze? Was that the cool mist or did something just walk by? Don’t look back- they might be just behind you! Walk until the end of the hallway to get to the other side as there is no turning back once you enter.


ZONE 4: HORROR MOVIE NIGHT
LOCATION: MERDEKA STAGE

Be thrilled at this reunion party of the most infamous horror movie characters. Walk among the living dead and try to get out alive! It’s time to face your worst nightmare as you experience these characters that will haunt and taunt you in real life.


SPIRITS FREE ZONE
LOCATION: NEAR TEA CUP

No spirits are welcome here! This is the only place you can escape from all the horrifying spirits.


 

Ada bran tak? Aih, nak pergi bila pun tak tau lagi nih. Tengah fikir date yang sesuai untuk pergi bercuti ke Genting Highland. Kalau pergi bulan ni,sempat la merasa horror spirits. Tapi, cam meremang je bulu-bulu tekak, grrrrrrrr.





Untuk maklumat lanjut, korang boleh la terjah link yang ada kat bawah ni :-

Website URL

Video
Horror Spirits at Genting Highland


notakaki : Kempen pusingan ke-2 kini bermula.. Nak tau kempen apa, sila klik sini : RW Genting Next entri, jom kita bedah siasat, apa hadiah untuk dimenangi untuk pusingan ke-2 nih.. Nuffnang, please be nice to me, give me some more tickets please!!!


You may also like

4 comments:

  1. mcm teringin jugak nk masuk tp alahai si kecik x besar2 lg

    ReplyDelete
  2. THE LEKAT LEKIT STORY:
    tunggu si kecik besor dulu la
    pastu gi honeymoon tiga beranak ke genting

    ReplyDelete
  3. aku rasa poster dia memang ngeri tapi xtau la macam mana ngeri dia nanti
    ko cerita lepas nih
    ehehehehe

    ReplyDelete
  4. Hans:
    yeah, last time ak pergi in 2009 ada gak ghost kat area indoor theme park
    gila cuak tengok,haha
    nak bergambor pun seriau

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...