WORDLESS WEDNESDAY : NASI VANGGEY @ NASI GANJA

/
15 Comments





You may also like

15 comments:

  1. nape name die nasik ganja ye?

    dill.

    ReplyDelete
  2. halalkah ia? hehehee

    ReplyDelete
  3. memang nama dia gtu ke??
    sedapnya tengok ayam tu..

    ReplyDelete
  4. Eh.. Kat negeri mana ni? Hehe.. Semenjak dah berpindah dari Ipoh ni, dah 7, 8 bulan dah pekena nasi ganja.. Sedihhhhhh.. Huhu.. Teringat kepedasan ayam dia.. Mak aih..

    ReplyDelete
  5. Ni gambar yang snap tempoh hari ko?

    ReplyDelete
  6. nasi ni boleh ketagih ka??
    kedai melayu ka kedai india nih

    *rindu penang aihh

    ReplyDelete
  7. dill:
    pasal nama tu kurang pasti
    sebab first time pergi makan orang dah panggil "nasi ganja"
    just follow,haha
    actually, nasi kandar je
    cuma ada sambal, telur masin dan ayam goreng

    ReplyDelete
  8. Asakura:
    HALAL
    macam nasi kandar biasa je

    ReplyDelete
  9. HaiDa HiDa:
    nama fofular nasi vanggey
    nama kampung kot nasi ganja,haha
    ayam dia sedap, tu yg sedap kot

    ReplyDelete
  10. farhanaDr:
    owh, ni kat outlet yang baru buka di bandar universiti, seri iskandar
    cawangan utama dia kat area greentown

    ReplyDelete
  11. beliamuda:
    yup, 2 gambar tu masa kita gi makan hari tuh
    yang atas sekali tu sebelum dia bukak

    ReplyDelete
  12. amirah:
    tak ketagih, makan banyak2 boleh muak jugak,haha
    kedai mamak

    rindu nasi beriani ayam restoran kapitan di penang :)

    ReplyDelete
  13. tieykah:
    mari ah derak perok
    mai nok blanjo,haha

    ReplyDelete
  14. Ganja sbb ketagih nak makan lagi 😂😂

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...