FINALE : CHEME PREMIER LEAGUE

/
6 Comments





CHEME PREMIER LEAGUE kini tiba di penghujungnya

Make it memorable!

24 November 2011

1100PM

Sport Planet, Menglembu

Ayuh kita berfutsal!



notakaki : Sedar tak sedar, sepanjang 5 tahun belajar di sini, sudah masuk kali ke-4 temasya CPL dianjurkan. Pencapaian yang agak membanggakan. Kagum dengan coursemates yang bersemangat dalam beraktivit! CJ7 torbaikkkkkk. For the last time, Finale CPL, ayuh kita main dengan penuh perasaan. Jadikannya satu lagi kenangan indah buat kita semua. Oyeahhhhhh


Pssst, jangan lupa sokong team GANTAN. Team aku tuuuu,haha. Kepada team-team lain, selamat berjuang. Tak kan nak kasik OREO putar jilat celup menang lagi kot untuk kali ke-3. Kaman-kaman!


Ikuti lintas-langsung perlawanan di twitter : @penaberkala dan aksi-aksi perlawanan di facebook. (ada gaya world cup dok? haha)



You may also like

6 comments:

  1. saya sokong team yg menang.keh keh

    ReplyDelete
  2. amirah:
    fuyoh, ada gak penyokong camni,haha

    ReplyDelete
  3. Nasrullah Jaafar:
    oyeah, lets enjoy it!

    ReplyDelete
  4. aku pun macam amirah
    sokong team yang menang jer
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. Hans:
    ceh, abistu team ak yg tak menang tak de penyokong la gini
    ni ke kawan? hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...