KALAU SEMUA GANGSTER MACAM NI, AKU KONPEM SEMUA BISNESS AKAN MAJU

/
6 Comments
Lu olang ada tengok filem KL GANGSTER? Amacam, terbaik kan?  Gua rasa, filem KL GANGSTER kasik impak cukup besar wooo.. Mana taknya, sampai satu tahap, gua jumpa 2 budak kat Taman Maju, duk sembang kencang atas motor depan kedai PCK, sejibik-sejibik guna dialog dalam filem KL GANGSTER. Lepas satu, satu keluar dialog filem. Pendek kata, macam tengok filem la dengar diorang sembang. Panjang kata, adoyaiiiiiiiiii. Ada jugak pelakon tepi jalan. Naik bingit jugak telinga.

Gua... Lu... Sengat... Menyalak...
Gua mau sengat....
Kecik besar kecik besar gua tengok dia olang...
blablablabla..
banyak lagi skrip yang gua dengar kat situ

Gua nak tergelak, tapi tak sampai hati,hahahahah. Alip Fauzi jadi saksi di tempat kejadian. Perasaan masa tu, macam tengok ulangan KL GANGSTER, lol. Takpe la, apedehal. Maybe dia olang tengah praktis nak jadi extra untuk KL GANGSTER 2. Aku paham.. Aih, gua pun dah jangkint cakap gua lu gua lu dah ni. Ulat bulu betul..

Ini entri, gua tak nak citer panjang pasal KL GANGSTER. Tapi nak cerita pasal iKLan GANGSTER. Gua rasa, kalau semua gnagster macam ni, mau maju semua bisness yang ada kat Malaysia. Tak percaya? Terai la lu olang semua tengok video kat bawah nanti. Semua produk dia sapu, dari choki-choki, tam tam, nivea for man sampailah ke vitagen. Adeiiiiii, geli jasad golgi gua, mau cramp pankreas tengok video iKLan GANGSTER ni.


Ni antara dialog lebat gangster, nak lebih, lu layan sendiri video kat sini

Ajib : Bro! Amacam choki-choki, best?


Malik : Choki-choki sudah habis bro!


Shark : Lu sape mau gua balik? Tadi lu sms sama gua mai sini.Siap smiley lagi


Ijai : Lu sentuh Shark, aku ciummmmmmm!

Lu nak banyak lagi dialog yang sengal-sengal sampai ke sum-sum tulang? Lu layan sendiri. Gua chow dulu!




notakaki : Apa yang aku tengok, mamat yang jadi Malik tu ada bakat jadi pelakon. Kalau Syamsul Yusof tengok, aku rasa dah ambil jadi pelakon untuk KL GANGSTER 2. Lagi satu, kalau korang buat bisness apa-apa, jangan segan-silu nak kontek mereka berempat. Aku yakin, konpem produk korang akan laris di pasaran. Iklan mereka, torbaikkk punya. Tak caya, cuba search kat youtube. Semua video sengal-sengal, tapi ada value komersial. Aku tau pasal ni pun bila roomate aku duk gelak sorang-sorang depan desktop. Aku ingat kena penyakit, rupanya duk layan video ni. Adeiiiii


You may also like

6 comments:

  1. hahahaha lawak kot iklan ni. gangster pun muka jambu.wewit

    p/s: tak suka filem2 yang menggunakan bahasa yang pelik2 mcm ni. bebudak sekolah amalkan. pengaruh tak baik lah.

    ReplyDelete
  2. dah lama dah video nih tapi best :-)

    ReplyDelete
  3. kihkihhh, video ni....adeiiiii, bilalah penaberkala pulak nk masuk iklan:p

    ReplyDelete
  4. amirah:
    samseng dalam hati ada taman la tuh,haha

    agak la, cepat benar terpengaruh bab-bab skrip pelik2 dari filem

    ReplyDelete
  5. Hans:
    ak baru jumpa video ni, tu baru tengok
    ketinggalan zaman betul, adeiii

    ReplyDelete
  6. FIFIEY LYCHEE MARATION:
    pernah dah masuk iklan sekali,haha
    secara tak kebetulan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...