WORDLESS WEDNESDAY : 16 - 1 + 1 = 16

/
28 Comments
Damia dan Danish dapat adik baru

Ayah Su rindu semua

Dalam kenangan : NIK NUR SALSABILA HUSNA


You may also like

28 comments:

  1. alahai..sangat comel semuanya :) sapa ni awak..anak buah ke?

    ReplyDelete
  2. main tipu ni..ada caption kt gambar haha..

    ReplyDelete
  3. TYNTHA LANA:
    aah, anak buah la ni lana
    25/7 tambah lagi sorang

    ReplyDelete
  4. Amna.Qadeeja:
    budak-budak zaman skang kot
    kecik-kecik dah main gincu,haha

    ReplyDelete
  5. Hazwan Arif:
    excited sangat yau, tertulis caption,haha
    rindu ko anak-anak buah :)

    ReplyDelete
  6. Seronok ada ramai anak sedara neh.. :)

    ReplyDelete
  7. Hans:
    dah lebih sedozen,maknanya memang betul-betul ramai la
    makin meriah :)

    ReplyDelete
  8. Wan Pai:
    sungguh seronok, tambah-tambah lagi time kumpul ramai-ramai

    ReplyDelete
  9. tieykah:
    hom, anok buoh la ni
    baru separuh ada dalam gambar ni

    ReplyDelete
  10. hadeyy... chumel2 semuanyaa...

    ReplyDelete
  11. SZ:
    buleh buat dah so team bola sepak,haha

    ReplyDelete
  12. Beruk:
    penyeri keluarga :)
    buah hati pengerang jantung

    ReplyDelete
  13. anak saudara ke? siap berbaris mengikut ketinggian lagi. that's very cool! hihi.

    ReplyDelete
  14. Rtp Farra Arisha:
    tiada di tempat kejadian time tuh
    dapat tengok picture je
    tu kerja makcik dan pakcik dia la tuh,haha

    ReplyDelete
  15. lots of cute kiddies... nice pics!

    ReplyDelete
  16. anak-anak buah ke... comel2 belake...

    ReplyDelete
  17. mahal gambar ni..bila mereka dah besar mesti gambar ni jadi kenangan terhebat...

    ReplyDelete
  18. papabear:
    looking at them, can make me smile

    ReplyDelete
  19. Sam Banjamin:
    aah bro..anak-anak buah
    lama dah tak kumpul ramai-ramai camni

    ReplyDelete
  20. si para para:
    tu la, zaman kita dulu-dulu mana ada kamera nk snap picture camni,haha
    skang, takde sangat kenangan nk tatap balik

    ReplyDelete
  21. haha..da macam kawat lak first pic tu

    ReplyDelete
  22. Khidhir:
    yg rendah ke kanan, yg tinggi ke kiri
    kanan dan kiriiii gerak,haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...