9 JULAI 2011

/
12 Comments

9 JULAI 2011

Komen sikit apa yang korang faham pasal 9 Julai 2011 ni.

Aku kurang faham la
















notakaki: 
Setiap apa yang berlaku pasti ada sebabnya, dan sebabnya itulah yang mesti kita perincikan. Berlalunya detik 9 Julai 2011 ini, apa yang berlaku pasti bakal membuka mata banyak pihak. Mungkin bisa menjadi mangkin untuk lebih peka melihat, berfikir dan mentafsir. Apapun, semoga tafsiran tidak tersesat dek kerna muslihat dan penipuan yang kini kian melarat. Jangan pula langsung tidak ambil berat! Kerana kita semua ada masa depan, dan itu adalah matlamat


Updated (11 Julai 2011)

Sudah baca pandangan dan pendapat mereka?
  1. http://aminbaek.blogspot.com/2011/07/perhimpunan-aman-bersih-20.html
  2. http://tenangsudey.blogspot.com/2011/07/gambar-gambar-sekitar-bersih.html
  3. http://kalampatah.blogspot.com/2011/07/bersih-20-gambar-yang-buat-aku-geram.html 
  4. http://nashunter.blogspot.com/2011/07/bersh-20.html
  5. http://www.kubakoya.com/2011/07/bersih20-bukti-kera-itu-sangat-bangang.html
  6. http://mkhazaidi.blogspot.com/2011/07/ulasan-bersih.html
  7. http://malaysiaharmoni.com/v2/index.php/pandangan/1067-bersih-20-lima-trend-baru-bakal-merobah-malaysia 
  8. http://cursingmalay.blogspot.com/2011/07/berita-tv3-semalam.html 
  9. http://makhluktaksempurna.blogspot.com/2011/07/pasca-9-julai-2011.html 
  10. http://nasihsaifullah.com/blog/2011/07/bersih/

Ada link-link entri yang lebih menarik? Jangan lupa tinggalkan link. 
Sama-sama boleh baca untuk difikirkan bersama.

"Kurangkan Emosi, Tingkatkan Rasionalisasi"


You may also like

12 comments:

  1. Aku pun tak berapa paham.. Kuning la merah lah...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Peritiwa himpunan bersih2.0 hari ni sudah berlalu. Hanya menanti apa yang akan jadi selepas peristiwa 9 Julai 2011 ni... Harap negara selepas ini akan lebih baik...

    ReplyDelete
  3. Hazwan Arif:
    Nice one
    terima kasih untuk segala info/maklumat

    ReplyDelete
  4. zool:
    yang jelas, masing-masing ada agenda sendiri
    pastinya, ada pro dan kontranya

    ReplyDelete
  5. amirah:
    kurang faham gak, tapi cuba cari dan baca artikel2 yg ada
    nanti boleh nilai sendiri

    ReplyDelete
  6. Hanim Mahali:
    betul tuh, harap-harap masing2 main peranan masing2
    tiada siapa dalam confort zone sekarang ni

    ReplyDelete
  7. Malaysia's annual sportsday he he

    ReplyDelete
  8. Meister:
    sportsday? haha
    ingat rumah sukan ke apa? adeiii
    merah ada, kuning ada, badan beruniform pun ada

    ReplyDelete
  9. isu2 begini mmg perlu diambil tahu... kalau tak nak aktif atau tak mau terlibat sekalipon, at least tahu... kerana ini berkisar masa depan negara kita.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. pha is:
    Betul tuh, tapi masalahnya ramai yang ambil keputusan untuk tidak ambil tahu
    walhal, masa depan ada pada mereka

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...