KEPUTUSAN PUISI KANTOI THE CONTEST

/
10 Comments

Entri pasal MUDBALL MAKING dalam proses suntingan di peringkat akhir. Terpaksa hold dulu kejap, kerana ada berita yang lebih gembira nak disampaikan dan dikongsi bersama.


Dengan ini maka dengan rasminya
KEPUTUSAN PUISI KANTOI THE CONTEST
sudahpun diumumkan oleh pihak penganjur


Seramai 69 peserta telah berentap
Dan aku merupakan peserta yang ke-53
Penglibatan sulung dalam pertandingan puisi yang dianjurkan oleh blogger
Demi satu kepuasan dan satu habit dalam mengarang
Mendorong untuk turut sertai kontest yang dianjurkan


Untuk tatapan semua pembaca setia VISIBLE VOICE
Terimalah Karya pertama yang diiktiraf,hak3

KANTOI
Nukilan : penaberkala

Selamat membaca!



Alhamdulillah
Rezeki datang bertalu-talu
Hari tu baru je dapat PENDRIVE 2GB FREE sempena LUCKY DRAW
Hari ni dapat plak satu lagi hadiah iaitu:


Di kesempatan ini, sekalung penghargaan diucapkan kepada penganjur
Terima kasih kerana menganjurkan kontest ini
Terima kasih banyak-banyak sebab bagi aku menang,haha
Terima kasih daun keladi, kalau boleh buat lagi!


Apa mau buat dengan RM30?
Herm, sempena meraikan kemenangan ini, aku berhasrat nak belanja housemate aku makan. Jom weh, pilih tempat nak makan katne, aku follow je. Kredit to Faiz sebab kasik pinjam gambar untuk entri kontest dan Faris selaku model tambahan. Sebab berkat korang kot aku menang,haha. Thanks for all. Terima kasih gak kepada semua yang wish luck for me di ruangan komen.

Tak sempat nak mencoret panjang, next time kalau ada masa nanti nak share pengalaman menyertai kontest ini. Jangan lupa wish me luck for DiGi iPhone contest walaupun jauh panggang dari api nak dapat. "

HIDUP KENA BERANI MENCUBA, HIDUP BERANI UNTUK GAGAL"


DiGi iPhone Contest:


Sedikit perkongsian ungkapan yang menarik melalui buku TENTANG CINTA karya Pahrol Mohd Juoi yang baru aku jumpa semalam. Buku yang kini dalam genggaman dan dalam proses untuk dibaca, gayanya tampak menarik untuk dikaji dan diteliti. Sebuah buku berkisarkan Isu remaja kontemporari. Tak pernah aku baca buku, tiba-tiba timbul minat nak khatamkan buku ni within one week. Sejak bila aku mula minat membaca?

MEMBACA PELITA HIDUP

MEMBACA JAMBATAN ILMU

MEMBACA AMALAN MULIA


KATANYA:
Jika tepat MASA, KETIKA, KEADAAN dan SIAPA, CINTA adalah kuasa luar biasa yang tiada bandingnya

Pahrol Mohd Juoi



You may also like

10 comments:

  1. rezeki2...buku tentang cinta tu memang santai..best gak =)
    slmt membaca ya

    ReplyDelete
  2. Hazwan Arif:
    tenkiu boh
    rezeki jah tu, syukur2

    ReplyDelete
  3. Ummi Hanie:
    trima kasih kak
    ni kali ke-2 menang kontest lepas join blog akak arituh

    bkn 1st, dpt 2nd pun jadilah

    ReplyDelete
  4. amirah:
    alhamdulillah
    oo, dh baca ka? baru nk start baca je ni, xtau abis ke tidak nnt

    ReplyDelete
  5. tahniah..memang best pon..hehehe

    ReplyDelete
  6. haszuraidah ishak:
    tenkiu kak sudi singgah dan baca dari jauh
    switzerland tuh, bangga2

    btw, thanks for that
    salam kenal

    ReplyDelete
  7. congrats! XD

    anem

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...