WEBSITE

/
12 Comments



Subhanallah,cantik sungguh ciptaanNya..seekor serangga yang diberi kelebihan dan kepakaran dalam membuat sarangnya untuk menangkap pemangsa. Kalau dilihat dengan mata kasar, setiap hasil yang disiapkan oleh serangga yang bernama labah-labah ini sungguh unik, kemas dan menarik. Corak yang dipaparkan sungguh mempersona umpama satu seni dan hasil lukisan. Lihatlah betapa agungnya setiap ciptaanNya

Ada apa dengan labah-labah dan sarangnya?
Jawapannya, tidak lain tidak bukan ingin menyatakan di sini bahawa VISIBLE VOICE akan bersawang sempena musim FINAL EXAM. Kalau 2 hari lepas, kempen berpuasa dari melayari FACEBOOK telah dilancarkan, maka dengan ini, dengan segala kuasa yang ada pada saya, saya merasmikan cuti sebentar daripada BLOGGING sehingga 16 hb NOVEMBER.


FINAL EXAMINATION JULY 2009

11 NOV - PROBABILITY AND STATISTICS
13 NOV - PROCESS SAFETY AND ENVIRONTMENT
15 NOV - SEPARATION PROCESS
16 NOV - REACTION ENGINEERING
25 NOV - PROCESS INSTRUMENTATION

dari 16-24, herm gap exam yang paling lama pernah dapat. tak tau nak buat apa..Di peringkat awal EXAM, jadual sungguh padat dan menyeksakan. Apepun, bersedia sedaya yang mampu

Mungkin ada yang akan cakap laman ini bersawang, tapi inilah entri khas untuk anda tolong saya menyapu sawang-sawang yang ada kat sini,hehe.Jangan segan-silu untuk drop komen anda. Wish me luck for my final exam. Daoakan kejayaan saya di sini!

p/s: hah,dah datang msk sini, tolong gotong-royong bersihkan sawang. Tuan tanah pergi merantau jap!

KONDISI HATI

berdebar-debar, berdegup kencang bagai genderang mau perang!

see you later!


penaberkala starting to write


"when voice become visible, muteness become readable"


You may also like

12 comments:

  1. nak pasang sawang eh? huhu... ada peluang, aku datang tolong bersihkan.. :P

    all the best final.. final acceleration.. let seize the day~

    ReplyDelete
  2. tunggu la nanti bersawang bebonar..
    baru mB akan tlong bersihkan..
    ha2..

    ReplyDelete
  3. oh..
    dekat di bulu mato plop sare labo neh.
    haha.
    gud lak pb.

    -kawan-untuk-selamanya-

    ReplyDelete
  4. uish...visible voice bley jd gua jap ag neh...hahaha...
    suh labah2 hias cantik2 sawang tuh..hehe..
    btw, all da best fren...=]

    ReplyDelete
  5. nifi a.k.a beliamuda:
    haha,boring idup bila tidak blogging
    susah btul nk tinggal arena yg kita minat..huh
    sila tlg2 bersihkan..hak3

    tq for the wish..kamon2,4 more papers to go!

    GOOD LUCK AND ALL THE BEST

    ReplyDelete
  6. mAtA berkAcA:
    haha,supo tok dan nak bersawang jek..
    borink2 tak post something
    ginila hidup new blogger!
    ssh nk tinggal tabiat baru yg suka baca2 blog n tulis2 entri

    ReplyDelete
  7. wanufara89:
    lekat di bulu mata plak dh..
    bulu mata panjang dekpun,hak3

    tenkiu!
    doakan kejayaan sy di sini

    yup, -kawan-untuk-selamanya-

    ReplyDelete
  8. yana:
    tok sempat nk jadi gua kot..
    sawang akn dibersihkan semula,huhu
    thanx for the wish!

    ReplyDelete
  9. hak3...parop2..cikgu, jangan jadi macam sem lepas..say no to pes haha..

    dakpe cikgu..kite blaja sedak..bia jadi sedak ahaha..ganu kito senyum sokmo! haha..

    ReplyDelete
  10. hak3...parop2..cikgu, jangan jadi macam sem lepas..say no to pes haha..

    dakpe cikgu..kite blaja sedak..bia jadi sedak ahaha..ganu kito senyum sokmo! haha..

    ReplyDelete
  11. ELf:
    yes,say NO to PES..
    berat nanang doh die ni
    kecek ganu pah ceroh,hak3

    ReplyDelete
  12. Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    ONE MORE PAPER TO GO
    last paper 25 NOV
    today 16 NOV
    so many days! yes

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...