HAPPY BIRTHDAY SWEET 8

/
23 Comments
kring..kring..kring..kring
telefon berdering
mengejutkan aku dari dibuai lena di petang hari
mata berat untuk dibuka
tangan menggapai telefon bimbit usang
lantas diangkat dengan suara yang mamai

sasha: ayah su tak nak ucap ke?
aku: ape die?
sasha: hari ni hari jadi sasha
aku: owh..selamat hari jadi..beli kek ke hari ni?
sasha: tak beli lagi..nanti nak beli kek dua tingkat.nak sambut sekali dengan birthday mek 12 hb 11 ni

sedikit petikan perbualan kami petang tadi yang telah diterjemah ke bahasa surat.tiba-tiba teringat kampung halaman. kesibukan yang melampau sehinggakan terlupa birthday anak buah sendiri.ish3

5 NOVEMBER 2009

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

may god bless you!


Nik Nur Salshadilla Sabrina


sasha bersama umi dan abah

Sasha dan ayah su

lawatan ke Kuala Lumpur

khas buat anak saudaraku Sasha
  • selamat hari lahir ke-8, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya
  • belajar rajin-rajin dan semoga berjaya dalam hidup
  • jadilah anak yang baik, dengar cakap umi dan abah
  • jadilah kakak yang baik, tidak lama lagi akan dapat baby!
  • ingat nasihat ayah su ni sampai bila-bila
p/s: selepas sasha baca ni, sasha call ayah su


You may also like

23 comments:

  1. epy bday sasha...
    may the year ahead bring means to you dear....
    t mtk adiah mahal2 ngn ayah su tau...
    hahahahahaha...=]

    ReplyDelete
  2. ayah su ni pun, cmne leh lpe.. sampai sasha kena ingatkan... :P

    ReplyDelete
  3. bestnye chef nuar..
    ade ank saudara dh..
    bile nk ade ank plk..
    kui3..

    ReplyDelete
  4. bday ank buah lupe dek kesibukan.ish2.ad potensi lupe bday anak gk nnt bl dh jd engineer..:P

    ReplyDelete
  5. aiyooo
    ni da cm bkn ayh su da ni...
    cm ayh shasha je ;)

    ReplyDelete
  6. ape punye bpak sdralah,haiyoo,hahaha :P

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. ish ish tak patut tak patut.post hadiah untuk dia wei. ;P

    ReplyDelete
  9. yana..=]:
    ceh,bajet bapak saudara die byk duit..haha

    nifi a.k.a beliamuda:
    sibuk sgt kot..tarikh2 penting pun lupa bila exam dh dekat

    aina.mardyiah:
    anak sedara byk dah,lbh sedozen!
    anak tu lmbt lg..aina,advance pikir?
    study blum abis lg la..tunggu keje dulu,hoho

    ReplyDelete
  10. colorless:
    ish,don't easily jump to the conclusion..tak kot!

    *pinky *winky *specky:
    kenapakah? haha

    Abu Huzaifah:
    relax la abu..lupa tu biasa la,haha
    at least ada gak dedication utk dia baca kn

    ReplyDelete
  11. colorless:
    ish,don't easily jump to the conclusion..tak kot!

    *pinky *winky *specky:
    kenapakah? haha

    Abu Huzaifah:
    relax la abu..lupa tu biasa la,haha
    at least ada gak dedication utk dia baca kn

    ReplyDelete
  12. arque:
    tak sempat dowh nk post..
    bz ngan FINAL EXAM skang
    post ni kira adiah ape?haha

    ReplyDelete
  13. haishh..lain kali buat alarm yer..baru x lupe haha..

    nway shasha, epi birthday!sweet 8th..bile nk jmpe ag?? haha..

    blaja molep.bia jadi supo ayah su nih..klu die mati pn, ore akan buat tugu peringatan lg hak3..blaja molep bia masuk u.. :)

    ReplyDelete
  14. uit...besday anak buah luper...jgn luper bday sendiri sudeh...huhuhu...^__+

    ReplyDelete
  15. Elf:
    woit,sebut sal mati plop doh..
    aku nk idup lagi daaa
    tugu peringatan nah,hak3

    cik madu:
    klu birtday sdiri lupa tak tau lah nk ckp ape,haha
    mmg xde identiti la tuh

    ReplyDelete
  16. baikk, ayah su...hehe..
    pesanan ayah su tu, macam pesan pakcik2..

    besday anda pula bila, enchik penaberkala?

    ReplyDelete
  17. haaa nk taw birthday die???hmmm should i tell her nua??


    sebok je aku nih hak3...

    jaga la birthday ko..ak dah siap proposal nih nk wat majlis untuk ko..tunggu je yer

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. norashikin rahmat:
    mcm pesanan pakcik2 eh?hak3
    besday sy udah lepas cik ikin..
    nape,nk bg hadiah ke? huhu

    ELf:
    boleh2..mana tau dpt hadiah ke nnt..hoho
    beres,ak tungu majlis ko

    ReplyDelete
  20. hmm..takpelah..mane tau panjang umur next year saye wishlah.

    neway. hari2 pun saya menua. seperti anda. tapi muda sikit. ekkeke. anda tua kan?

    ReplyDelete
  21. norashikin rahmat:
    owh,sy bulan april
    nnt jgn lupa wish ye,buat post khas ke kat blog cik ikin,hik2

    erm,tua dh..dlu sweet___teen..
    skang NO TEEN anymore

    ReplyDelete
  22. hahaha...nway gud luck final~ ^__+

    ReplyDelete
  23. cik madu:
    btw,thanx my pren..
    4 more papers to go!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...