3 SEBAB KENAPA PERLU JOIN MAD WARRIOR MADNESS 2017

/
3 Comments
Rasanya belum terlambat lagi untuk aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2017 / Happy New Year 2017 kepada semua pembaca blog penaberkala.com. Pejam celik, pejam celik, dah masuk tahun ke-8 aku blogging. Alhamdulillah! Walaupun ada turun-naiknya, pasang-surutnya, tapi blog ni masih lagi utuh kat sini sampailah ke hari ini. Dan kali ini, ada something special untuk readers blog ni, Cekidout!!!


Apa azam tahun baru? Ada yang nak kurus, ada yang nak kahwin, dan ada juga yang nak travel keliling dunia. Azam aku apa? Azam aku nak join Mad Warrior Madness 2017 yang akan diadakan pada 9 April 2017 (Ahad), bermula jam 7 pagi dan bertempat di Prima Avenue, Cyberjaya. Actually, last year dah pernah join Mad Warrior 2016 bertempat di Universiti Malaya (UM). For sure, untuk azam baru, tahun baru ni, tak nak lepaskan peluang ni. Tapi. nak cari gang. Orang kata, "the more, the merrier". Korang tak nak join ke? Jom la join sekali. Boleh team-up :)



Continue the positive energy in your life!


3 Sebab Kenapa Perlu Join Mad Warrior Madness 2017


1) Fat to Fit - Paksa diri untuk exercise & push the limit!

Kalau nak harap pergi jogging petang-petang atau weekend, memang liat sikit. Nak pergi exercise di gym? Boleh kira dengan jari. Betapa susahnya untuk disiplinkan diri dalam exercise. Tapi, dengan menyertai Mad Warrior Madness 2017, dah tentu korang akan paksa diri untuk exercise dan push the limit. Lagi best, it's not boring at all. Macam-macam halangan ada. Sebut saja nak apa, berlari, merangkak, meniarap, gelongsor, berendam dalam ais ataupun bergayut. Semua ada! Lagi best bila join ramai-ramai dengan gang satu kepala. Bila ada gang, lagi excited. 40 challenges pun rasa kejap je. Sambil melunaskan challenges yang ada, sambil snap gambar atau video buat kenang-kenangan. 



Difficulty of course: The mad level
Average finish time: 3 hours
Fastest finish time: 2 hours

Date: Apr 9th, 2017
Time: 7:00am
Venue: Prima Avenue, Cyberjaya


2) Teamwork - No one left behind!

The best part bila join Mad Warrior adalah memupuk semangat berpasukan. It's not like marathon atau event running biasa yang mana kita lari sorang-sorang sampai ke garisan penamat. Bila join Mad Warrior, automatik kita tolak ketepi kepentingan diri. From start until the finishing line, kita kena lalui halangan yang memerlukan bantuan kawan-kawan untuk melepasinya. Antaranya macam panjat wall, jongkat-jangkit dan macam-macam lagi. But trust me! Challenges yang ada di Mad Warrior mostly are fun! Sangat enjoy dan dalam masa yang sama menguji tahap kekuatan mental dan fizikal kita. One thing you should remember about Mad Warrior, "No one left behind!"! So, tak payah risau takut tertinggal atau sampai paling last ke finish line. As long as kita berjaya tamatkan race, itu cukup baik. Korang akan diberikan finisher t-shirt dan medal. Yang penting, enjoy the race and challenges :)



Overcome your fears, challenge your limits!

The struggle you’re in today is developing the strength you need for tomorrow
-Robert Tew-




Open for All

Pre-launch Warrior Pass RM78/warrior

Early Warrior Pass RM98/warrior
(Register for 3 and above @ RM90/warrior)

Normal Warrior Pass RM108/warrior
(Register for 3 and above @ RM100/warrior)

Final Warrior Pass RM118/warrior
(Register for 3 and above @ RM110/warrior)


3) Hanya RM80/pax untuk pembaca penaberkala.com !

Nampak kan pass Mad Wariror kat atas tu? Korang terlepas Pre-launch Warriors Pass (RM78/pax) atau Early Warrior Pass (RM98/pax)? Don't worry! Istimewa buat korang semua yang nak sertai Mad Warrior Madness 2017, penaberkala.com dengan kerjasama madwarrior.com berbesar hati untuk menawarkan tiket Mad Warrior serendah RM80/pax. Tak kira korang nak register seorang ataupun berkumpulan, boleh register pada harga RM80. Best kan? But, tawaran ini hanya untuk 50 orang terawal dan dalam tempoh yang terhad. So, cepat-cepatlah grab! Klik untuk register kat sini: http://madwarrior.com/?ref=nuar


Code untuk 1-2 paxs
NUAR80

Code untuk 3 paxs dan ke atas
NUAR80X



How to register?
  1. Select number of ticket
  2. Fill in information of each warrior
  3. Click the “Add to cart” button
  4. Fill in billing details (Ensure the email address is correct, a copy of the registration confirmation email will be send to this email)
  5. Select payment method and proceed to make payment
  6. Check your email for registration confirmation email after payment successful
  7. To add more group member, register by filling in with the same Group Name
  8. Complete the challenges on the event day and receive the finisher t-shirt and medal at the finish line!

PAYMENT OPTIONS

  1. For credit card / debit card option, kindly select PayPal for payment.
  2. For online bank transfer option, kindly select MOLPay for payment

Holla semua! Okay, untuk Mad Warrior Madness 2017, aku tengah cari teammates untuk sama-sama mandi lumpur, merangkak, meniarap, bergayut dan gelongsor. Siapa nak join? The more, the merrier 😊 Save the date! Date: 9th April 2017 Time: 7:00 am Venue: Prima Avenue, Cyberjaya Jom! Pi register cepat-cepat. Curently, they're having Early Warrior Pass (RM98/pax). But, kalau register 3 orang atau lebih, dapat harga RM90/pax. Apa, nak diskaun? Korang boleh guna Coupon Code ni untuk register dengan harga paling murah. Cuma RM80/pax untuk seorang ataupun berkumpulan. Good deal right? CODE: nuar80 (1-2 paxs) CODE: nuar80x (3 paxs and above) Register here: http://madwarrior.com/mad-warrior-madness-2017/?ref=nuar . . *Limited to 50 paxs only . * First come, first serve basis! Jangan lupa tag member-member korang untuk grab special pass ni. . Info lanjut, boleh baca di www penaberkala.com soon! Ada apa-apa nak tanya, boleh DM/PM/Whatsapp. Brought to you by www.penaberkala.com & madwarrior.com 💪💪💪 . . @immadwarrior #immadwarrior #MadWarriorMY #MadWarrior #MadWarriorMadness #ProjekTravel #PenaberkalaDotCom
A photo posted by MoKA [nuar] (@penaberkala) on


PERHATIAN!
Jangan lupa untuk bawa barang-barang berikut semasa Mad Warrior

Event ticket
Your IC or passport copy
Waterproof zipper bag to keep your valuable belongings
Gloves
Sport attire
Extra clothes and shoes
Towel and toiletries
Plastic bag to keep your wet cloths (reduce waste and go-green)


Ok, dah cukup 3 sebab kenapa korang perlu join Mad Warrior Madness 2017. First and foremost, dapat sihatkan badan(fat to fit). Then, dapat beriadah bersama kawan-kawan untuk uji persahabatan korang adakah laut api sanggup direnangi ataupun tak, hahaha. Last but not least, paling penting, dapat register dengan harga murah kaw-kaw serendah RM80 dengan promo code NUAR80 (1-2 paxs) atau NUAR80X (3 paxs and above).


See you there!!!


You may also like

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...