B’Ramping Kopi Untuk Kurus Dengan Senang

/
9 Comments
Ada orang nak kurus dengan cepat dan mudah, sampai sanggup ambil pil-pil yang belum tentu selamat untuk kesihatan. Nak kurus tak salah, cuma kena pastikan produk yang diambil sebagai supplement adalah produk kelulusan KKM. Dengan kata lain, produk kurus yang selamat untuk dimakan dan digunakan. Daripada mengalami masalah di kemudian hari dek kerna kecuaian pengambilan produk yang tak diiktiraf untuk dapatkan badan kurus, lebih baik korang kekal gemuk. Janji, sihat walafiat.


Korang ada masalah gemuk? Tercari-cari macam mana nak kurus dengan mudah? Ataupun, nak mulakan diet tanpa lapar? Hah, kalau nak dapatkan jawapan untuk persoalan ni, meh nak share sedikit info pasal satu produk yang dinamakan Kopi B'Ramping. Ya, aku sedar Malaysia sekarang adalah negara teratas yang mengungguli carta penduduk paling ramai menghadapi obesiti di rantau Asia Tenggara dan merupakan negara keenam di rantau Asia Pasifik.Ini FAKTA, bukan AUTA. *Sambil tarik lemak-lemak sendiri kat perut.  Dush!*


1 kotak ada 20 sachet


Macam mana rupa kopi B'Ramping? Hah, inilah rupanya. Produk kurus yang murah dan selamat. Paling penting, produk HALAL untuk membakar lemak, melancarkan pencernaan, membuang angin dalam badan dan sesuai untuk masalah perut buncit. Chop chop, lagi satu sesuai untuk lelaki mahupun perempuan. Jangan bimbang, kalau lelaki minum, tak kan jadi ramping macam Erra Fazira mahupun Fazura punya. Bab perut maju ke depan dan tayar spare kat bahagian pinggang, inshaAllah boleh kurangkan.


 Harga untuk sekotak RM85 (Semenanjung Malaysia)


KANDUNGAN B'RAMPING COFFEE

Kopi Arabic
 membuatkan perut kenyang lebih lama jika diminum selepas makan
Guarana 
membantu mengurangkan selera makan dan membakar lemak
Asam Gelugor 
mengandungi asid dan mineral semulajadi yang kaya antioksidan, membantu mengawal tekanan darah, paras gula dan berat badan berlebihan
Ekstrak Ubi Kentang 
mengandungi karbohidrat tinggi yang mengenyangkan perut dan melancarkan pencernaan
Serbuk Mutiara 
menyah toksin, melembab dan mencantikkan kulit
Kolagen Talapia 
mempercepatkan pembaharuan sel2 badan, menjadikan kulit anjal dan awet muda serta menguatkan kuku, otot dan rambut.
Fiber Oat 
tinggi serat, mengurangkan kolesterol jahat, memperbaiki perjalanan darah dan menyihatkan jantung.




Ok, mai nak share apa kesan-kesan lepas minum kopi B'Ramping. Cara nak minum macam minum kopi 3 in 1 biasa. Tak payah nak tambah apa-apa. Jangan tak tambah air pulak ye. Tu makan kopi namanya, bukan minum, keh3. 1 paket sehari ataupun boleh ambil 2 paket sehari (pagi dan malam). Don't worry be happy. Bukan macam korang minum teh untuk kurus tuh, takde cirit-birit, pening-pening.atau kesan-kesan lain. So, watlek wat peace sajoo. 


Satu benda yang aku perasan, lepas minum kopi ni aku rasa segar. Pergi office pun takde la mengantuk, kuyu dan layu semacam. Ke aku je yang perasan lebih? LOL. Honestly, minum satu paket pagi, buat perut rasa kenyang. Time lunch pun, tak rasa lapar nak membaham makanan macam buaya seperti biasa. Patut la senang nak kurus, rupanya kopi ni membantu mengurangkan selera makan. Bukan aku sorang je yang rasa, akak aku yang minum kopi ni pun ada cakap benda yang sama. So, kalau nak tahu betul ke tak, kena la try sendiri. Kalau sekadar baca, mana boleh kurus cik kak cik abang oiii,hehe.



KELEBIHAN B'RAMPING COFFEE

  1. Untuk kurangkan berat badan & shape kan body
  2. Dari ekstrak tumbuhan semulajadi. Selamat tanpa kesan sampingan.
  3. Kurangkan lemak di pinggang, perut, kaki, dan lengan
  4. Tiada masalah lesu-lesu badan
  5. Badan lebih bertenaga & rasa ringan 
  6. Tiada effect cirit-birit atau pening-pening
  7. Tiada effect jangka panjang pada badan 
  8. Kelulusan GMP KKM dan HALAL
  9. Dapat mengurangkan 20-30% berat badan dalam jangka masa panjang
  10. Mengecilkan bahagian-bahagian yang mempunyai benjolan lemak berlebihan
  11. Mengurangkan potensi untuk makan lebih banyak 
  12. Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan 
  13. Bakar lemak & Kalori dengan pantas 
  14. Menghapuskan lemak berlebihan

 Misi mengurangkan ukur lilit perut kini bermula!

Berminat nak join sekaki, boleh contact pengedar kat bawah ni:
 
HOW TO ORDER

N AND N MINI SHOP 

Cash On Delivery (COD)
SEKITAR JAKEL MELAKA DAN
SEKITAR TMN U/UTM SKUDAI JB

SMS 0197727572
WHATAPPS 0137157572
WE CHAT :naddyshaira
INSTAGRAM
FB PAGE
FB
BLOGSHOP

FREE GIFTS GIVEN




You may also like

9 comments:

  1. kalau aku try ni, ramping aku lepas ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tau dapat kembali ke size badan dulu bro,haha
      ce try

      Delete
  2. Replies
    1. hah, try jangan tak try
      bukan, hari-hari dah minum ke? hehe

      Delete
  3. rasa kopi best.... perut pun jd kenyang... nak lg kenyang, minum air masak byk2. Awal2 mkn hari tu tekak mmg haus sgt2.

    ReplyDelete
  4. Bole laa nak cube..bole laa ramping cm ko pas ni..

    ReplyDelete
  5. Ko takpe bro, dah krus segak bergaya

    ReplyDelete
  6. Berminat denga Lami...
    Harga promosi Syawal...
    Untuk cear stock...
    Whatsapp : 0133196852

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...