ESCAPE : Cinema Mudah Alih, Movie Dalam Poket

/
1 Comments
Kalau korang kaki wayang ataupun kaki tengok drama-drama bersiri tak kira genre dan bahasa, ESCAPE boleh jadi kawan baru korang. Silap hari bulan, boleh jadi best friend korang. ESCAPE tak kan pernah tinggalkan korang bersendirian kebuntuan dan boring tak tahu nak buat apa. Especially, kepada kaki travel ataupun sesiapa saja yang rasa malas nak ke cinema/panggung wayang untuk layan movie.

ESCAPE
You'll Never Be Alone

Pendek kata, ESCAPE ni dah macam cinema mudah alih. Movie/Series semua hanya dalam poket anda. Hujung jari saja, cewah :) Kalau nak tahu lebih lanjut lagi pasal ESCAPE, boleh Google je macam kat bawah ni. Kalau nak tahu macam mana nak daftar, boleh baca sampai habis entri ni.


Kalau malas nak Google, meh nak story sedikit-sebanyak pasal ESCAPE nih. ESCAPE ni macam online library, tapi bukan untuk simpan koleksi bacaan seperti novel. Tapi, ESCAPE ni khas untuk kumpul bermacam-macam jenis movies tak kira Hollywood, Korea, Indonesia, Hindi mahupun filem tempatan. Selain tu, ada juga iklan pasal current event, concert, berita terkini dan drama bersiri TV. Semuanya hanya di genggaman kita, iaitu menerusi gajet tak kira smart phone, laptop, tab mahupun ipad.




Kalau rasa tertarik, boleh la baca macam mana nak install dan daftar ESCAPE di gajet kesayangan anda. Mesti teruja punya, sebab macam-macam jenis filem ada. Semua boleh ditonton dengan hanya bayaran 80sen/jam. Tengok hindustan 3jam, baru RM2.40. Hok aloh, murah sangat dah ni.


Macam mana nak install ESCAPE?

Kalau nak install, first skali kena pilih device apa yang korang guna sama ada Androids (Samsung/HTC/Sony/LG) ataupun iOS (iphone/ipad).


Baca bismillah dulu sebelum klik install tuh, hehe


Kemudian, kena jawab soalan cepu-cemas, gajet jenis apa yang korang guna. Klik install then settle!


Macam mana nak register ESCAPE?

Sudah install? Hah, sekarang giliran korang berkenalan dengan member baru, ESCAPE. Pekenalkan diri anda.

Register sama ada melalui facebook account ataupun dengan menggunakan nomber Celcom. Ya, pastikan anda adalah pengguna Celcom macam aku, hehe. Kalau bukan pengguna Celcom, lupa saja hasrat untuk berESCAPE, hehe. Biru saja, kuning, hijau, merah tak nak ye, lol.

Klik START HERE untuk create akaun ESCAPE


Isi maklumat diri. Part password tu, ingat betul-betul. Jangan kasi lupa :)


 Akhir sekali, korang akan terima satu SMS berserta code. Hah, letak code kat sini klik SEND!

Kejaaaaappp......

Belum settle.. Lepas dapat email, korang kena klik link confirmation. Hah, then baru settle!

Selamat berESCAPE!


Apa yang menarik dalam ESCAPE?

Kat sini, kita boleh tengok list di bahagian Featured, Movies atau Series

Antara yang top dan most popular Series/Movies  yang tersenarai dalam featured


Kalau anda kaki wayang, boleh tengok list di bahagian Movies

Kalau anda pengkikut setia drama bersiri, mungkin list di bahagian Series yang dicari

 ESCAPE ni jugak macam library movies/series. Pilih saja genre apa yang korang suka.

Contohnya, aku seorang yang jiwang, boleh layan cerita yang feeling-feeling di segmen Tears


Kalau minat ganas dan lasak, mungkin boleh meneroka di segmen Thrill 


Nak tahu lebih lanjut?
Hah, jemput godek-godek sendiri ye...

ESCAPE

Irresistible moments

Unmissable events



Disclaimer: This is a sponsored post  


You may also like

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...