WORDLESS WEDNESDAY : #TSDAYOUT to Battlefield Live Malaysia

/
6 Comments

21 September 2013

8.30 am to 2 pm

 Lembah Pangsun, Kuala Langat


You may also like

6 comments:

  1. apa ni perang perang,,, PEACE NO WAR

    ReplyDelete
  2. macam best jer.. nak follow boleh?? :D

    ReplyDelete
  3. Rosmadi Shakri:
    takpe boh, perang ni tak mati kena tembak,hehe
    perang ni exercise kasik sihat sikit
    lama dah tak buat xtvt outdoor

    ReplyDelete
  4. Time Traveller:
    yang ni Tourism Selangor yang pilih...
    next time, kalau nak join, jenguk-jenguk lah website Tourism Selangor ye

    banyak event tiap-tiap bulan ada, konpem best
    Jom join next time

    ReplyDelete
  5. waa.. best tu.. tapi mcm mne nak join.. hahahaa.. memang tak tahu where and how to start.. but will study more about that.. :D

    Ok Ok.. memang excited ni.. pape info bagitau la :D

    ReplyDelete
  6. Time Traveller:
    biasa diorang akan shout out kalau ada event di twitter, facebook Tourism Selangor ataupun di website Tourism Selangor.
    Just fill up your details, klu terpilih dia akan invite via emel..


    skang ni ada #TSBreakAway , boleh google pasal ni.. Tourism Selangor nak cari 12 peserta utk program jalan-jalan 5 hari dan ada hadiah sehingga RM10,000

    Selamat mencuba!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...