GAMBAR PROFILE FACEBOOK SIAPA NI WEH?

/
8 Comments
Korang ada facebook?

Budak kecik pun dah ada facebook, orang-orang dewasa konfirm la ada jugak kan? Mesti ada paling kurang 1 akaun facebook seorang. Yang terlebih popular tuh, friends ribu-riban paling tidak ada dua tiga akaun.


Konfirm ke semua friend yang korang add atau korang accept request tuh korang betul-betul kenal?

Kadang-kadang, gambar profile korang dah cam, tapi nama pulak yang macam-macam. Contoh? Beliamuda lah, kalampatah lah, kerepektempe lah, dan macam-macam lagi. Ni contoh je lah. Banyak lagi yang pelik-pelik.

Kadang-kadang, nama korang kenal, tapi gambar pulak korang tak kenal siapa. Nama Siti Jenab, tapi guna profile picture Siti Nurhaliza. Nama Harun Aziz, tapi guna profile picture Aaron Aziz. Mana nak cam kan? Tak bersyukur sungguh orang-orang macam ni, ish3

Lagi parah, dah la guna nama lain yang bukan-bukan, gambar profile pun lain jugak. Ni memang susah la nak cam, kalau tak tengok info konfirm tak tahu siapa pemilik sebenar facebook. Jenuh pulak nak buat proses pengecaman, lol

Aku rasa, sebab ni lah kot sekarang ada contest yang syok sedang berlangsung. At least dapat uji tahap mana korang betul-betul kenal member-member di facebook.

Apa itu Wholah? Macam mana nak join contest ni Howlah? Bila tarikh tutup Whenlah?

Nak tau klik sini : WhoLah


Contest yang dianjurkan oleh WhoLah ini menjanjikan hadiah menarik.

Macam mana contestnya?

Mudah je, contoh keluar gambar profile picture facebook member korang, korang teka je siapa pemiliknya.


Kalau keluar gambar kat atas tuh, korang jawablah Khairul Anuar. Mudah kan? Dah bocor satu soalan,kahkahkah

Contest berlangsung dari 19 Ogos - 19 September 2011
Kini dilanjutkan sehingga 3 Oktober 2011 sebab ramai yang belum puas berteka-teki

60 saat untuk teka gambar profile facebook rakan anda

First round play, melayakkan peserta untuk mendapatkan Coca-cola 325ml


Untuk round-round seterusnya, hadiah-hadiah bergantung kepada jumpah kutipan mata peserta

Semakin banyak korang buat tekaan tepat, semakin lumayan hadiah dapat


Amacam, ada berani untuk mencuba? Pasti tak sabar nak join kan?

Nak cuba, apa lagi boleh la klik sini sebelum tarikh tamat : WhoLah Raya Contest


Notakaki : Contest ini diberi keutamaan kepada semua pengguna iPhone dan ipad. Untunglah mereka yang ada iPhone dan ipad. Diskriminasi sungguh contest nih, ceittttt. Jangan lupa share info ni kat member-member yang ada iPhone/ipad.


Untuk maklumat lanjut, boleh klik kat sini : Carefour Wholah iPhone Application



You may also like

8 comments:

  1. nak terasa ke taknak..nak terasa ke taknak....taknak terasa lah! haha ;p

    ReplyDelete
  2. Bintun Sazali:
    eh, terasa ke? hahaha
    ni ikut pemerhatian laa
    tp, klu fb cik bintun sazali, dah tau da sape punya

    ReplyDelete
  3. dill:
    sama la kita
    klu ada, dah join cepat-cepat

    ReplyDelete
  4. macam dill jugak.tak de iphone/ipad xleh join

    ReplyDelete
  5. facebook skang da makin canggih,
    macam2 diorg update nak bagi lagi gempak..
    apa2 pun jgn salah guna je..
    good luck for contest..

    ReplyDelete
  6. shameel Iskandar:
    tu la, klu buat kat website kan best
    boleh tumpang join

    ReplyDelete
  7. LiFe KaMi:
    banyak dah perubahan dalam fb
    makin pening nk guna,haha

    betul tuh
    apepun, kena pandai-pandai guna
    jangan kasik terbabas

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...