FINAL YEAR FINAL SEMESTER

/
16 Comments

26 September 2011

Detik baru bermula

Final Year Final Semester First Day

3 subjek terakhir di Universiti Teknologi PETRONAS

Final Year Project II (CAB 4614)

Operation Management (GAB 4013)

Statistical Process Control (CBB 4533)

Doakan kejayaanku di sini!


Ya ALLAH, permudahkanlah segala urusan Khairul Anuar dan rakan-rakan seperjuangan dalam mengharungi segala cabaran dan dugaan di semester terakhir.
Amin

Untuk teman-teman seperjuangan, selamat menempuhi semester terakhir.
Lagi 4 bulan yok.

ALL THE BEST






You may also like

16 comments:

  1. same goes here...moga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  2. goodluck *tp kite punye final jauh lagi*

    ReplyDelete
  3. hehe aku tau mesti ko tak sabar nak abes belajar kan? gudluck my fren.. teruskan usaha

    ReplyDelete
  4. Ruby:
    yeah, semoga selamat dengan jayanya
    good luck!

    ReplyDelete
  5. cik tipikal:
    thanks
    xpe lambat, asal selamat, lol
    btw, best of luck study

    ReplyDelete
  6. padin:
    thanks bro
    tu la bro, macam tu la gamaknya
    dah masuk tahun ke-18 dah hidup sebgai student
    nak rasa pulak jadi pekerja

    ReplyDelete
  7. Hazwan Arif:
    hye classmate, kahkahkah

    ReplyDelete
  8. eh maknanya kita habis stdy sama-sama lah ya :p

    ReplyDelete
  9. amirah:
    eh yeke?
    habis bulan 1 jugak eh?
    all the best

    ReplyDelete
  10. Wan Pai:
    the beginning of the end
    good luck pai

    ReplyDelete
  11. Pisyek:
    akhir ni la yg stress sikit,haha

    ReplyDelete
  12. wahhh...final sem doh..cepat plop sero maso blalu..hehe..
    all the best!3subjek jas tuu ^___^

    ReplyDelete
  13. mosazu:
    cepat masa berlalu, nk suruh berlalu tu sakit kakloh,haha
    thanks abe sabri

    p/s : kalau ada vancancy, roger-roger la. Nak start apply dah sem ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...