WORDLESS WEDNESDAY : INFOGRAFIK PERKAHWINAN ORANG MELAYU DI MALAYSIA

/
39 Comments



You may also like

39 comments:

  1. entri berbaur nasi minyak...kui3

    ReplyDelete
  2. amirah:
    ditujukan khas buat member-member yg nak pi kursus kahwin weekend ni,haha

    ReplyDelete
  3. Hazwan Arif:
    untuk mung rujuk yau :)

    ReplyDelete
  4. nifi a.k.a beliamuda:
    tu dia, berdehem dah tu calon kursus,haha

    ReplyDelete
  5. suka tang 2 yang terakhir tu..berbulan madu dan mulakan hidup baru,hahahahha

    ReplyDelete
  6. smart kot..siap wat mind map lg :D

    ReplyDelete
  7. part persediaan tu byk nak pangkah2 bole tak? heheee..

    ReplyDelete
  8. TYNTHA LANA:
    amboi, dah plan ke nak berbulan madu kat mana? hahaha

    ReplyDelete
  9. Vesella Letcheva:
    boleh, sila ambil
    save siap-siap dalam folder
    mudah nak refer len kali

    ReplyDelete
  10. ezzaty harith:
    kalau karang esei kan, takde orang baca plak
    kasik satu gambar, tengok kan mudah :)
    study smart,lol

    ReplyDelete
  11. Shahiraa Aqilah:
    boleh, lagi bagus
    makin banyak pangkah, makin jimat la kos,haha

    ReplyDelete
  12. Aku Bah Nie Imah:
    bukan daaa, saja share
    untuk rujukan bersama,haha

    ReplyDelete
  13. boleh jadi panduan bg yg bercadang nak berkahwin :)

    ReplyDelete
  14. perghhh.. ketam dah lama tak merasa nasi minyak nih..

    ReplyDelete
  15. sop:
    saje letak gambar ni bro, ramai member nk pi kursus weekend ni,haha

    ReplyDelete
  16. KeTaM_BaTu:
    nasi minyak kat pasar malam banyak bro,haha

    ReplyDelete
  17. Cantik grafik ni..hu3..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. adakah ini ... angin2 nk jemput mkn nasik minyak ?? ;)

    infografik yg menarik ..tp sis masa nikah dulu xbyk ikut pun..hehe :p

    ReplyDelete
  19. tetibe rasa tak sabar nak kawen... muhehe

    ReplyDelete
  20. nazira:
    tu pasal, cukup lengkap
    mudah nak buat rujukan

    ReplyDelete
  21. blog-tips-kurus:
    peta minda yang takde dalam buku teks ni,haha

    ReplyDelete
  22. Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil:
    banyak step yang tak perlu boleh skip kan?
    buat mana yang wajib la kan yang penting?

    jemputan makan nasi minyak lambat lg la sis
    tunggu 3,4 tahun lagi

    ReplyDelete
  23. Hanim Mahali:
    eh? cepat-cepat la
    nanti jgan lupa jemput ye

    ReplyDelete
  24. ooopppsss is there good news to be shared??? :)

    ReplyDelete
  25. Rtp Farra Arisha:
    oppps, not yet for the time being
    long journey to go

    ReplyDelete
  26. entry versi kenduri kahwin ni

    ReplyDelete
  27. yg pasti fifi turut dijemput jd tamu vvip. ye tak??? haha.

    ReplyDelete
  28. shameel:
    entri untuk sama-sama ulangkaji
    checklist,haha

    ReplyDelete
  29. FIFIEY LYCHEE MARATION:
    VIP tuh mesti,haha
    nak sponsor hadiah lagi bagus :)

    ReplyDelete
  30. waah...like3!
    awat la tak post benda ni awal2 thn hr tu :P

    ReplyDelete
  31. along rufaidah:
    better late than never,hahaha
    dulu ingat tak perlu, skang dah tau ada orang yang perlu tengok,lol

    rufi dan nak sampai final stage
    tahniah

    ReplyDelete
  32. sedar tak sedar,byk pembaziran berlaku... kan?

    ReplyDelete
  33. alongxp:
    betul tuh, mungkin sbb sekali seumur hidup kot,hahaha
    tp, lebih baik berpada-pada kan?
    skip mana yg boleh, buat mana yg mampu dan wajib

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...