SPOTCHECK

/
8 Comments
AMARAN: Ini entri spotcheck, jangan cuba mengelak

Sebenarnya, bukan spotcheck pon, cuma menjawab tag dari blog hazwan arif,

Entri ini bukan dibuat atas dasar utk mengelakkan diri dari disumpah,haha. Cuma untuk tambah koleksi tag dalam blog ini semata-mata. Saje nk share wallpaper laptop yg paling pelik skali,haha

TUGASAN

1. You have to print screen wallpaper that you are using now.
  • gambar wallpaper tengok kat bahagian last skali. Ini picture sebenar yg digunakan sebagai wallpaper buat masa ini



2. Tell us why you like the wallpaper.
  • Picture yang ditangkap sendiri dari album holiday july 2009
  • Pertama kali menunggu sunrise di tepi pantai dalm idup, lama wooo
  • Scene yg agak romantik,hak3, bukan da cuma menenangkan dan indah
  • Kenangan sewaktu berkhemah di Pantai Melawi
  • Simbolik: Permulaan hari adalah menarik, maka jadikan hari-hari kita menarik
3. Tag 10 people

Daripada sumber di blog beliau "Sape-sape yang bukak blog ni dimestikan menjawab tag ini. Kalau tak buat, akan terkena sumpahan. Haha"

Hah,apa lagi. Sape yg dh bukak, kena buat

Tapi kat sini jgn bimbang, takde sumpahan. Cuma, tag ini spotcheck main2 saje. Sape rasa die COOL, HANDSOME, CANTIK, MANIS, dan sewaktu dengannya, blhla buat tag ni,hak3 (saja nk pancing)

Selamat menjawab TAG!

Inilah rupa sebenar wallpaper skang. Peningkan?


You may also like

8 comments:

  1. nak jadi ape la yau ni
    nak smpah2 lak
    haha

    ReplyDelete
  2. wah. sume asement letak kat desktop ke hape tu incik pena?

    kalo buleh saya nak ada satu icon je kat desktop tu.

    sbnrnye saye dah terbaca dah tag tu dari blog hazwan arif, tapi saye nak buat2 tatahu je la.. buleh, kan? akkeke~
    [i wonder why sume org panggil dia yau?]

    ReplyDelete
  3. norashikin rahmat..>>dah penin ngan hazwan arif aka berliau aka yau..hahaha...itu suma pada nama jek.. :P

    hectic tol penab-erk-ala nih..penuh desktop.nk lawan ke?haha

    ReplyDelete
  4. Hazwan Arif:
    baik make pong dari make gu yau,hak3

    nifi a.k.a beliamuda:
    tok keno sumpahan ko wes

    duranian:
    yau men2 je tuh..mil, buat tag nih

    norashikin rahmat said...
    mudah nk cari, tu ltk kat desktop..
    haha,kantoi..buat2, ni dh tgk kali ke-2..kena buat la tuh
    pasal nama yau tau, hnya beliau yg tau,hak3..try2 la tnya dia

    ELf:
    nama glamor tuh..
    xyoh lawe, desktop demo canggih lagi..icon pah ko atas mejo,haha

    ReplyDelete
  5. hoh taw xpo haha..atas meja pn ade nih..liver ache sunggoh hahahaha..

    ReplyDelete
  6. ELf:
    hoh,biso molek..order desktop supo mu so deh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...