TOP COMMENTATOR CONTEST

/
10 Comments
645pm: Out of the rank


822pm: top 3


948pm: adakah ia akan berkekalan sehingga pukul 1200 tengah malam?



31 DISEMBER 2009

tak sempat nak berkomen,banyak komitmen lain
ada potluck malam tuh dan persiapan ke pangkor

Selepas habis working hour di IRC, petang tuh keluar ke TESCO PENGKALAN, IPOH bagi mencari bekalan untuk dibawa ke PANGKOR dan bahan-bahan masakan untuk POTLUCK NEW YEAR!

Sambutan tahun baru 2010 agak berbeza dari yang sebelumnya. Kalau tahun sebelumnya, NEW YEAR disambut bersama ahli keluarga di rumah dan di depan TV, tapi kali ini NEW YEAR disambut bersama-sama rakan seperjuangan di kampus, keluarga FIRC dan IRCC 2010!

Selesai POTLUCK NEW YEAR, terus bergegas pulang ke bilik untuk cek result TOP COMMENTATOR CONTEST di blog sis hanie! Syukur dapat top 3 dan dapat hadiah sampingan untuk top referer!

usaha selama sebulan berkomen




thanx sis hanie sebab dah bank in hadiah ke akaun! boleh guna beli topap,huhu

contest ini mengajar erti berusaha bersungguh-sungguh dan konsisten utk mencapai kejayaan..akhirnya, dapat jugak no 3..ok la tuh..percubaan pertama join contest membuahkan hasil!

congratz to HANS dan sis IEDA masing-masing memenangai tempat pertama dan ke-2


You may also like

10 comments:

  1. salam penaberkala

    waa..rajin capture printscreen yekk..nyaris2 k trkluar cart tuh,tp masih ade rezeki...

    ok dah beli top up eh..sis pun nk ucapkan time kasih skali lg sbb sudi join contest dan berusaha bersungguh2 utk kekal dlm carta top 3 :) . bukan sng tu nk komen2 sampai minit terakhir kan

    ReplyDelete
  2. hans hok mng?
    haha,.
    molek sgt la tuh,

    ihi,
    thniah jgk.,'ok r tu no 3

    ReplyDelete
  3. tahniah2 hehe
    share top up jom ekeke

    ReplyDelete
  4. ada lagi satu contest menarik...

    http://www.gengblogger.com/read/8885

    ReplyDelete
  5. haha
    tahniah
    okay la tu
    ko dapat 2 hadiah
    huhuhu

    ReplyDelete
  6. Ummi Hanie:

    wsalam sis hanie
    haha,saje je nk buat kenangan,tu print screen..nasib baik la menang kan..nyaris2 terkeluar dh ari tuh.

    ReplyDelete
  7. cikTi:
    aah,hans hok mng
    gigih sungguh dio tuh
    thanx,ok la no 3 pun
    join suka2 je

    ReplyDelete
  8. Cik Biol:
    thanx
    alah,lmbt la cik biol
    dah abis pun,hak3

    ReplyDelete
  9. nifi a.k.a beliamuda:
    tak sempat nk join boh
    sibuk masa tuh,huhu
    rugi2

    ReplyDelete
  10. hans:
    haha,lebih dari ok
    tp pengalaman tuh penting
    lenguh jari2 nk berbalas komen
    dasyat2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...