KELU

/
13 Comments
sudah kelu lagi membisu
ingin update, tapi tiada pun satu
ingin biarkan, tapi rasa rindu
itulah kisah blog dan aku

rasa kekok,taktau nk start dari mana
rasanya banyak post dalam draft
tapi tak sampai seru lagi untuk publish
mungkin kekangan masa
mungkin juga kemalasan melanda
apepun,biar aku peram dulu lama-lama
kisah aku dan mereka
biarkan segala memori masak ranum dalam kotak fikiran
sebelum dikongsi bersama

upcoming post:
  • TOP COMMENTATOR CONTEST 2009
  • POTLUCK NEW YEAR
  • PENANG
  • PULAU PANGKOR
  • KELANTAN
this week akan ada satu lagi trip ke KL pada 13-14 Januari 2010. Antara lokasinya adalah seperti berikut:
  • universiti pendidikan sultan idris UPSI
  • petroleum resource centre PRC, KLCC
  • universiti tenaga nasional UNITEN
  • perpustakaan negara Malaysia PNM
semoga perjalanan kami selamat pergi dan balik,amin!


::blurr::
bila lama tak taip entri di blog, jari keras untuk menekan keyboard. cari huruf tak jumpa, nak buat ayat pun tersekat-sekat.


You may also like

13 comments:

  1. benar, apabila lama ditinggalkan, terasa janggal ingin mula menulis semula.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. pegi sane2 buat aper?
    hehe...
    saya dlu uniten gak..=)

    ReplyDelete
  4. salam pena,

    awat terkelu nih?

    eheh..sebenonye same je situasi kite.. sis de byk benda nk post tp xde mood pulokk.,ntahla nape.tp kalo skali dah posting tu banyak lak.

    hah satu lagi,maaf ye sbb lewat inform..pena kan pemenang hadiah misteri TCC aritu?
    so sis kenalah mintakk address pena plak utk send adiahnye..ala..adiah main2 je..jgn tekejut lak bile dpt nnti.sbg tanda ingatan , ok?

    ReplyDelete
  5. nifi a.k.a beliamuda:
    betul tuh..tp en beliamuda semakin aktif menulis skang nih..bagus2,siap ada contest lg

    ReplyDelete
  6. cikTi:
    simpton yg sama nampaknya
    takpo,update bila perlu

    ReplyDelete
  7. {lumut}:
    trip ke library tempat2 tuh
    owh,bks student sana la
    skang blaja katne lumut?

    ReplyDelete
  8. Ummi Hanie:
    wsalam sis hanie
    haha,terkelu bila lama tak jenguk blog

    tu pasal,blogging pun kena ikut mood..

    orait,nnt sy emelkan alamat rumah ke emel sis hanie..btw, thanx in advance for the present.takpe,really apreaciate it!

    ReplyDelete
  9. salam tuan belog..

    setuju sangat-sangat bila dah lame tak hapded rasa mcm kekok giler nak start balik..

    rasa cam nak delete tros blog pon ada kadang-kadang tuh sbb cam segan lak nak berblog..hehe

    tapi kalau delete nnt sayang lak, tak bleh..tak bleh..kena simpan..

    dalam draf pon banyak gak draft tapi taip separuh jalan pastu stop..hehehe..

    semoga cik PB meneruskan semangat berbelog dengan tegar.. ;)

    ReplyDelete
  10. lama udah xsinggah menjenguk blog pB..
    maklumlah ruang masa yg agak terhad..
    terpaksa tolak ketepi dulu sesi ziarah menziarahi ni..
    xpe kelu jgn segan silu..
    hu2..

    ReplyDelete
  11. cik zatil:
    aah,betul tuh..kekok nk berblog..
    tp so far,xde lg smp nk delete blog..
    hope so, semoga akan terus berblog!

    ReplyDelete
  12. mAtA berkAcA:
    patut lama tak singgah sini..
    takpe,pentingkan apa yg lebih penting
    utamakan apa yg lebih utama

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...