DIA

/
8 Comments
dia dah datang
alhamdulillah
lepas ni, gembira sikit hidup ak

tanpa dia,
aku rasa 1001 kesusahan
menyusahkan diri dan org lain
dengannya,
aku rasa lebih selesa

semoga aku dapat manfaatkan kehadirannya ini
sudah lama tidak bersamanya
moga kali ini aku lebih menghargainya

terima kasih kepada sahabat dan taulan
yg byk membantu selama ketiadaannya
setelah beberapa purnama lamanya
kini dia kembali
semoga aku tidak lagi membebani kalian

cuba teka gerangan DIA yg dimaksudkan
selamat mencuba!


You may also like

8 comments:

  1. aik? mana hilang ayat ni? >>

    "cuba teka gerangan DIA yg dimaksudkan
    selamat mencuba!"

    huhu.. aku kah? haha.. gurau je.. kepada "dia" yang sebenar, jangan marah ek.. (^_~)v

    ReplyDelete
  2. seems like something hidden down there under the post. saya pun nak tanyalah. apakah 'dia' itu? atau..'siapa'?

    ReplyDelete
  3. aku tahu aku tahu haha...hint..5 words..wane merah..haha..perlu ke aku gtau nih??

    ReplyDelete
  4. la.. betul ke lima huruf ni? aku ingat enam tadi.. cuba kira betul2..

    H.A.N.I.F.I <-- kan ada enam tuh.. haha

    ReplyDelete
  5. beliamuda:haha,nipi excited nk tau..tp konpem bukan H.A.N.I.F.I la..sorry to say..ni ak dh reply..tekaan meleset sama skali..yg ayt yg mu tnya tu still ada,tp tersorot kat bwh2,haha

    norashikin rahmat:nothing hidden..sekadar monolog dalaman,haha..jwpn mudah je..nnt la dl ye

    elf:die pkai baju merah ka?hahaha..5words? (act words ni perkataan ke huruf?..konpius..haha,cuba lagi

    ReplyDelete
  6. haha.. beyeh.. kita slow2 dulu ah... lama2 tahu gop.. :)

    ReplyDelete
  7. penaberkala starting to write

    "when voice become visible, muteness become readable"

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...