JUS LUTOX DNARS : KHASIAT SEMULAJADI UNTUK KESIHATAN

/
22 Comments
Baru-baru ini, aku ada share tentang Jus Lutox Dnars. Ramai juga rupa-rupanya yang baru tahu kewujudan Jus Lutox Dnars di pasaran. Aku pun, baru first time cuba minum Jus Lutox. Rasanya masam-masam manis. Sedap! Time cuti balik raya hari tu, sempat bagi try family cuba sekali. Jus Lutox Dnars ni sesuai diminum untuk orang dewasa tidak kira untuk lelaki mahupun untuk perempuan. Jadi, untuk perkongsian kali ini, aku nak share dengan lebih lanjut tentang Jus Lutox. Mana tahu kan, ada yang tercari-cari info tentang Jus Lutox Dnars. So, bolehlah baca kalau nak tahu dengan lebih lanjut. Semoga bermanfaat!


Jus Lutox Dnars


Untuk korang yang first time dengar tentang Jus Lutox Dnars, kalau nak tahu Jus Lutox adalah Jus botani campuran buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Ia diformulasikan khas daripada bahan-bahan semulajadi. Paling penting, Jus Lutox bebas daripada pewarna tiruan dan perasa tambahan. Dan, ia dijamin Halal!


Kandungan Jus Lutox:
Habbatus Sauda, Pegaga, Manna, Madu, Kurma, White Kidney Bean, Garam Bukit, Cuka Lemon, Minyak Zaitun, Acai Berry dan Halia


Kalau korang ada masalah-masalah seperti sakit-sakit sendi ataupun sengal-sengal otot, boleh cuba minum Jus Lutox. InshaAllah, sedikit-sebanyak dapat mengurangkan masalah korang. Aku pun selalu rasa sengal-sengal otot. Ye lah, walaupun kerja office, duduk dalam aircond, tetapi bila dah duduk berjam-jam mana tak lenguhnya. Bila nak tidur, mulalah gelisah. Pusing kanan, pusing kiri, semua tak kena. Bila dah amalkan minum Jus Lutox, at least dapatlah rasa perbezaan dan kesan positif. Mesti korang tertanya-tanya kan, kenapa Jus Lutox tak sesuai untuk kanak-kanak? Sebabnya, bahan-bahan yang digunakan dan formulasi produk ini adalah khusus untuk orang dewasa. Jadi, sila jauhkan produk ini daripada kanak-kanak terutamanya bayi. Jom, kita tengok kebaikan bahan semulajdi yang digunakan untuk menghasilkan Just Lutox! 


Habbatus Sauda
  • Meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh
  • Memperbaiki sistem kekebalan tubuh (antibodi)
  • Penambah stamina dan tenaga
  • Membantu menjaga keseimbangan tubuh
  • Membersihkan darah dari toksin atau racun
  • Melancarkan aliran darah dan mencairkan bekuan darah yang tersumbat
  • Membakar lemak berlebihan dalam tubuh (menurunkan berat badan)
  • Mengatasi tekanan darah tinggi/ hipertensi
  • Memudahkan buang air kecil dan air besar



Pegaga
  • Awet muda
  • Kecutkan peranakan
  • Melancarkan peredaran darah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam di muka
  • Mengurangkan berat badan
  • Meningkatkan kecergasan minda
  • Menyembuhkan demam



Manna
  • Menurunkan tekanan darah tinggi
  • Kesan penyembuhan kepada pesakit buah pinggang teruk
  • Membantu serapan mineral seperti zink, sodium dan kalsium



Madu
  • Digunakan sebagai pemanis dan pewarna semulajadi
  • Mempunyai kalori yang rendah



Kurma

  • Menguatkan daya ingatan
  • Mencergaskan otak dan tubuh badan serta mencerdaskan minda dalam membantu tumbesaran kanak-kanak
  • Mengandungi kebanyakan nutrien yang diperlukan oleh badan



White Kidney Bean
  • Menjaga kestabilan gula dan darah
  • Mencegah sembelit dan gangguan pencernaan lain
  • Mampu mengurangi risiko penyakit jantung
  • Menjaga kestabilan gula darah



Garam Bukit

  • Menyumbang tenaga
  • Membantu memperseimbangkan kealkalian/ keasidan dalam tubuh dan meneutralkan tekanan darah



Cuka Lemon
  • Sumber yang sangat kaya dengan vitamin C
  • Membantu pergerakan usus, sehingga menjadi teratur dan mudah
  • Membantu untuk menjaga penglihatan agar tajam
  • Membantu untuk meneutralkan radikial bebas iaitu penyebab utama penuaan diri dan berbagai penyakit
  • Mengandungi 22 khasiat anti kaser
  • Menurunkan tekanan darah tinggi



Minyak Zaitun
  • Membantu dalam menurunkan berat badan
  • Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
  • Membantu mencegah pelbagai penyakit



Acai Berry
  • Membantu menstabilkan berat badan
  • Membantu mengurangkan kolestrol
  • Membantu mengawal nafsu makan



Halia
  • Mencegah barah usus
  • Mengurangkan ketidakselesaan perut
  • Merawat kanser ovari
  • Pencegahan demam dan selesema
  • Melancarkan peredaran darah




Rasai kesan positif dan khasiat Jus Lutox


Pada pendapat peribadi aku sendiri, rasa Jus Lutox tak terible macam ubat-ubatan yang lain. Masih berselara nak minum dan telan. So, sesiapa yang rasa alah untuk minum-minum supplement ni, don't worry okay? InshaAllah, korang akan suka. Paling penting, dengan pengambilan Jus Lutox, kita akan merasai kebaikan dan khasiatnya. Untuk rujukan dan panduan korang semua, antara 12 kebaikan dan khasiat Jus Lutox Dnars adalah seperti berikut!

12 Kebaikan Jus Lutox Dnars

  1. Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.
  2. Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.
  3. Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.
  4. Melancarkan peredaran darah.
  5. Melancarkan proses penghadaman.
  6. Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.
  7. Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
  8. Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.
  9. Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.
  10. Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.
  11. Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.
  12. Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh



Video Jus Lutox Dnars




Nak tahu lebih lanjut mengenai Jus Lutox Dnars, korang boleh juga tengok video yang sempat aku rakam baru-baru ini. Actually, aku buat video ni untuk sharing di instagram, facebook dan youtube. Kalau korang belum tengok lagi video ni, bolehlah klik button play la ye. Cekidout!



1 botol mengandungi 400ml


Untuk setiap botol Jus Lutox Dnars, ia mengandungi 400ml. Cara pengambilannya sangat mudah. Korang boleh minum 2 sudu di waktu pagi dan 2 sudu di waktu malam. Korang kalau berminat nak cuba sendiri, bolehlah order sekarang!


Cara Pengambilan:
2 sudu pagi dan 2 sudu malam


Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut tentang Jus Lutox Dnars, boleh juga rujuk website Dnars. Kalau nak order atau beli Jus Lutox, korang boleh check di instagram ataupun facebook. Semua link aku dah letak di bahagian akhir entri ini. Mudah unutk korang rujuk dan klik. Kalau rasa produk ni bagus, bolehlah pakat share dengan family, saudara-mara dan member-member.



Harga:
RM100 (WM) / RM110 (EM)


Berdiri tegap dan bertenaga dengan Jus Lutox Dnars

Selamat mencuba!


Website:

FB:

Instagram:


You may also like

22 comments:

  1. Sedap jus Lutox ni. Ena suka. Ena pun amalkannya setiap hari.

    ReplyDelete
  2. Ohhh banyak kebaikan dia. Ingatkan jus biasa-biasa aje. RM 100 okay la utk semua isi kandungan dia. Rasa dia macam mana? Masam eh?

    ReplyDelete
  3. Patut la abe nampak semakin glowing - adakah sebab akan mendirikan masjid?
    #Eh
    #Kbai

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhh... patutlah makin flawless,makin sado, makin kacakkkkkkkk.. ini rahsia dia. Btw, oniepun ada satu..hehe

    ReplyDelete
  5. Patut la nampak muda rumaja je sekarang nie

    ReplyDelete
  6. Baru tau jugak pasal jus lutox ni. Banyak khasiatnya yerp.

    ReplyDelete
  7. Sana sini org dok cakap pasai jus ni..mesti bagus ni kan?

    ReplyDelete
  8. Fuhh banyak kebaikannya! Good sharing, bang!

    ReplyDelete
  9. curlasss nuar amalkan jus dnars tau! hehe sy di sini!! hehehhe

    ReplyDelete
  10. Sedapkan jus lutox dnars ni awak. Bdn cergas dan bertenaga kann..

    ReplyDelete
  11. Byk khasiat nya..ibu menyusu boleh minum x?

    ReplyDelete
  12. patutla awak dah kurang tidur sekarang

    ReplyDelete
  13. Kena beli lagi ni..yg kat tangan dh abih..

    ReplyDelete
  14. Rasa macam nak try jugak lah. Lately ni sampai tengah hari je mesti dah lemau

    ReplyDelete
  15. sebelum ni tak pernah dengar sangat pasal jus lutox, bila dah nampak ni baru tahu. Banyak khasiat lagi, so takyah cari produk lain-lain lagi dah.

    ReplyDelete
  16. ohh..banyak khasiat ni x payah susah2 selalu nak blend juice..haha

    ReplyDelete
  17. Wahh macambagus Jus ni. Bolh Ika beli untuk mak ika

    ReplyDelete
  18. teengah meletup2 produk ni skrg kan....nak try jugak saatu

    ReplyDelete
  19. Patut nampak pena sihat dan bergaya minum ni rupanya ok lah nak cuba juga

    ReplyDelete
  20. oh banyak kebaikan dia ya. mungkin boleh try untuk tingkatkan metabolisme badan. Salma kerap tak sihat kebelakangan ni.

    ReplyDelete
  21. Pernah dengan brand ini banyak kali tapi belum pernah cuba lagi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...