#DRPB : EPISOD 13

/
0 Comments

22 July 2013
13 Ramadan 1434H


Nampaknya, site visit kembali lagi. Biasalah, KPI punya pasal. Dekat hujung-hujung tahun baru nak buat pecutan. Awal-awal duk rileks sakan. Sabor je lah. Next time, kena plan betul-betul. Struggle awal-awal, last-last boleh rileks goyang kaki.


Tutup cerita soal kerja, nak story pulak pasal blogging. Alhamdulillah, terpilih untuk menyertai projek 30 Blogger Melayu tajaan Samsung di bawah kelolaan Manaoh Consulting. Ini first time join. Nak dijadikan cerita, time duk struggle siapkan entri, internet pulak problem. Tak boleh la nak publish. Due date pulak hari ni. So, terpaksa berkelana di Old Town Cafe, Dwitasik, Sri Permaisuri. Sedut wi-fi kat situ semata-mata nak publish entri blog untuk The Closest Raya Moments with Samsung.


Dalam duk kusyuk nak publish entri, dapat pulak call untuk berbuka puasa bersama Celcom di Bangsar. Walaupun last minute invitation, tapi macam sayang je nak tolak. So, accept la. Rezeki jangan ditolak. Samsung dan Celcom! Ya, dua-dua aku guna dalam kehidupan seharian. Memang paham jiwa.


Moral of the story, kalau duk rumah sewa, "No internet, No Astro, No life!" Kalau takde internet, hilanglah mata pencarian aku. Time di office mana boleh nak online suka-suka, time malam je lah peluang untuk hadap blog.


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...