KENNY ROGERS ROASTERS : PROMOSI BUY 1 FREE 1 KINI KEMBALI, 9 JANUARI 2013 SAHAJA!

/
11 Comments
Tu dia, tajuk entri dah cukup untuk menceritakan segalanya. Panjang 4 ekar, LOL


 

Saja je nak berkongsi sedikit info pasal promosi Kenny Rogers Roasters yang akan diadakan pada Rabu ni, 9 Januari 2013. Tak payah, cuma perlu pakai calit merah sikit je, tak kira baju ke, jam tangan ke, seluar ke, topi ke, konpem dapat buy 1, free 1. Jimat la sikit, keh3.


Sebenarnya, ini kali ke-3 aku kongsi pasal Kempen Buy 1 Free 1 di blog nih. Dan dah 2 tahun berturut-turut pergi sahut cabaran Kenny Rogers. 2011 di Penang dan 2012 di Perak. Mungkinkah 2013 ini di KL.Harap-harap, dapat lah pergi membaham ayam sedap Rabu nanti. Nampak sangat pergi sekali setahun je kan? Keh3


Untuk entri lepas-lepas, boleh klik link di bawah:



Kempen 2013

Apa istimewanya? 

Dapat quarter chicken, 3 side dishes dan 1 muffin yang best

Antara side dish yang ada, pilih awal-awal
Nanti boleh buat order cepat sikit,tak payah nak pikir-pikir dah nanti
Kesian orang lain, duk beratur tunggu turn





Kempen ini diberi nama Healthy Eating Day!

Tapi, take note eh. Meal je buy 1 free 1, untuk drinks sila sediakan duit lebih.
Tu kira asing-asing., harap maklong!


Details seperti di bawah:
Promotion Period:  9  January 2013
Time : 10AM onwards
Venue : All KRR restaurants in Malaysia

Lokasi restoran Kenny Rogers seluruh Malaysia (klik sini)


Terms & Conditions:
  • Not valid with other offers/promotions/discounts.
  • Promotion starts from 10am and valid on 09 January 2013 only.
  • Promotion is valid while stock lasts.
  • For dine-in only. No pre-order, pre-payment or phone orders will be accepted for this promotion.
  • One (1) complimentary Kenny’s Quarter Meal (equal or less value) with purchase of one (1) Kenny’s Quarter Meal.
  • Berjaya Roasters (M) Sdn Bhd reserved the rights to disqualify any guest if it is deemed the rules were not followed.
  • Subject to current Government Tax and 10% Service Charge where applicable.

Notakaki : Nanti sama-sama lah kita guna hashtag #RED2013 di Twitter & Instagram!


You may also like

11 comments:

  1. tak pernah lagi makan Kenny Rogers. sedap ke ek?

    ReplyDelete
  2. Diana:
    hah, boleh la pi try Rabu ni
    sedap jugak lah, not bad
    muffin kenny rogers pun sedap

    ReplyDelete
  3. Ok, tiba-tiba rasa macam nak demam esok. MC boleh? Haha~ Jejom!

    ReplyDelete
  4. Kena ada merah sikit pun.. kalau pakai yg dlm merah leh tak dia nampak tak wakakakak....

    ReplyDelete
  5. beliamuda:
    jom ah, kawe on je
    no hal

    ReplyDelete
  6. Mahamahu:
    boleh je bro, sampai kat sana ko bukak lah tunjuk
    wakakaka

    ReplyDelete
  7. terfikir nak pergi sahut..tapi esok keje..hehehhe

    ReplyDelete
  8. mcm Dianaa jugak... kawe x prnah lgi mkn Kenny Rogers.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Melastik Bintang:
    Alhamdulillah, sempat juga merasa tadi
    lepas balik kerja terus pergi
    Nasib baik KRR TBS tak ramai orang

    ReplyDelete
  11. shameel Iskandar:
    first time kawe make pun, time promosi RED2011
    time murah la nak rembat, hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...