#FEARFACTORMY @ TWITTER

/
0 Comments
Rasai kehangatan Fear Factor Selebriti Malaysia di twitter dengan hashtag #FearFactorMY



Untuk hashtag Selebriti Fear Factor, hashtag yang digunakan secara rasmi adalah seperti berikut:

#aaronaziz 

#ajakshiro | #elfiraloy 

#alamwakaka | #arjalee 

#alifhadi | #gambit

#atuzero | #azriaf9

 #celinakhor | #arthurtan

 #dazrin| #hairul

 #didiealias | #sham

 #drfaiz | #jehanmiskin

 #farish | #akim

#hafizul | #hefny

#izoiam | #zawen

 #johanashaari | #kaka 

#nikmichael | #ezlynn

 #roslanshah | #azampitt

 #zoey | #dafi


Jadi, boleh lah sambil duk layan tengok tv nanti,tweet-tweet la sikit guna hashtag #FearFactorMY dan hashtag selebriti kat atas tuh kasik tahu kat kawan-kawan yang takde Astro especially yang duk hostel atau kolej. At least, dapat juga mereka yang takde Astro kat rumah ataupun yang tak dapat tengok tv malam tu sebab ada urusan kat luar ke, tahu apa perkembangan semasa. Nak tahu cerita lanjut, klik je kat mana-mana hashtag yang ada terutama #FearFactorMY. Kan mudah!
*bercakap atas pengalaman sendiri time tak dapat tengok Episod 1*


  Fear Factor Selebriti Malaysia akan disiarkan setiap Sabtu, jam 9 malam di Astro Ria (104) dan Mustika HD (134) dihoskan oleh Aaron Aziz

|| Facebook || Fear Factor Malaysia ||
|| Twitter || @FearFactorMY ||
|| Website || Astro Gempak Fear Factor ||
|| Profile peserta || Selebriti Fear Factor ||


Notakaki : Harap-harap, tak ramai yang unfollow kat twitter nanti gara-gara timeline aku sekarang penuh dengan hashtag #FearFactorMY Btw, never mind. It doesn't matter. I'll keep tweeting about it. Sabor ye kawan-kawan. Give me a freedom to tweet, keh3


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...