RWGENTING'S REWARD INCENTIVE PROGRAM

/
0 Comments
Now, 14th October 2012, the end of RWGenting’s Reward Incentive Program. Untuk pusingan akhir ini, hanya dua event yang memikat hati untuk diteliti, iaitu:
Jom, klik dan baca apa yang menarik dalam entri kat atas tuh.


Untuk pusingan pertama RWGenting’s Reward Incentive Program, alhamdulillah 4 tiket sudahpun dimenangi. Semuanya sudahpun diceritakan dalam entri yang lalu : Terima kasih Resort World Genting dan Nuffnang.


Dan kini, berakhirnya cabaran RWGenting’s Reward Incentive Program untuk pusingan terakhir. Kali ini, apa yang ditawarkan cukup menarik. Haih, tak sabar nak tahu keputusannya. Apa lagi kalau bukan 2 tiket VIP untuk menonton Freeze 2. Bukan itu saja, malah ada jugak 2 keping tiket Genting Sky Venture. Boleh la berangan nak jadi macam angkasawan negara, Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor.


notakaki : Sape tahu 12A-01, Heritage House,33 Jalan Yap Ah Shak,50300 Kuala Lumpur kat mana? Ce sebut bangunan/tempat apa dekat dengan tempat ni. Aih, dah seminggu sepatutnya tiket free Genting Highland kena pi ambil, tapi sampai sekarang tak pergi ambil lagi. This week memang kena pi ambik la sebab next week seminggu akan bercuti, hohoho.


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...