KICK START : A POPCORN SESSION

/
2 Comments

Memandangkan sekarang musim mendapat tiket wayang free, so lebih baik adakan satu segmen khas kat sini dengan nama "A Popcorn Session". Nanti boleh la share sedikit-sebanyak tentang movie yang baru keluar.

Next week, dua hari berturut-turut akan dapat menonton wayang. Walaupun kedua-duanya cerita  seram,tapi layan je lah. Tiket free punya pasal, nak tolak rugi. Filem yang akan ditonton adalah Sadako 3D dan The Possession.

Nuffnang Premiere Screening of Sadako 3D on:

Date: 27 August 2012 (Monday)
Time: 9.00pm
Venue: GSC, Paradigm Mall

Nuffnang Premiere Screening of The Possession on:

Date: 28th August 2012 (Tuesday)
Time: 9:30pm
Venue: GSC, Pavillion

Kalau ada rezeki, bulan September nanti boleh la dapat tiket free lagi untuk filem Chernobyl Diaries. Harap-harap dapat, kih3. Apapun, terima kasih Nuffnang. Dengan tiket free yang ada ni, dapatlah jugak pi tengok wayang. Dah lama benor dah tak gi tengok. Save bajet,lol.


Setakat Ogos 2012, baru 5 movie yang sempat ditonton di cinema.

1/4/2012
 Midvalley

8/4/2012
KLCC

22/4/2012
KLCC

9/5/2012
 PAVILLION
8/7/2012
KLCC

notakaki : Dalam banyak-banyak movie yang tengok di cinema, rasanya paling best dan berbaloi dari dulu sampai sekarang adalah Avatar dan Real Steel.Terbaik w000.


You may also like

2 comments:

  1. Ahmad Saufe:
    baru 5 movie tahun ni
    tak sabar nak tengok sadakon dan the possession esok dan lusa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...