BURGER KING : RM 5 SEBIJIK? CEPAT REMBAT SEBELUM TERLAMBAT!

/
3 Comments

Burger baru di Burger King : New Supreme Angus Steakhouse Flame-Grilled Premier Beef!
Huh, tu dia nama, 4 ekar tanah

Kalau harga biasa, RM12++ untuk alacarte dan RM16++ untuk set!

Tapi, dengan kupon kat atas cuma RM 5 sebijik! 

Macam mana tuh?
1) Print kupon kat atas tu. Takde printer colour, black and white pun jadi
2) 1 kupon / 1 burger
3) RM 5 per burger (harga sebelum tax)
4) Dua pilihana iaitu blackpaper atau spicy jalapeno
5) makan sampai kenyang alang-alang murah ni!


TIPS JIMAT 
Copy paste kupon kat atas tu, buat 2-3 kupon terus kat atas satu A4. 
Print sorang sehelai, dapatlah 2-3 bijik sorang. Makanlah sampai muntah hijau pun!


Apa lagi, jom pi makan!
Dengan harga biasa, kalau ada RM10 nak makan sebijik pun tak lepas.
Sekarang boleh bedal dua bijik beb!


 Cepat rembat sebelum terlambat
1 Disember 2011 - 8 Disember 2011
Di mana-mana outlet Burger King di seluruh Malaysia
Di negeri yang takde Burger King macam negeri Kelantan, tak dapatlah.
Takpe, burger tepi jalan Kampung Limbat sedap doh. Tak payah bimbang!


notakaki : sebenarnya, sekarang aku tengah lapar, krek kruk perut berdendang



You may also like

3 comments:

  1. terima kasih..:) esok makan burger king..

    ReplyDelete
  2. lumayan....
    tapi kat pekan cowboy ni tak de burger king.kena turun KL la jawabnye......

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...