MIME : ASH IN THE ASHES!

/
9 Comments

Tronoh Theatre Shop, Universiti Teknologi PETRONAS
in collaboration with 
Student's Support Services Department UTP, 

presents




tengok poster dah menarik, mime diorang konpem menarik gak kan?

"Ash in the Ashes"
A full mime show
Act by TTS Mimers
Directed by Ash


More Info:
Contact: Acab +6017 7719427
facebook: Ash in The Ashes!
blog : http://tronohtheatershop.blogspot.com/


Korang pernah tengok mime secara LIVE?

Ini kali ke-3 berpeluang untuk tengok show mime dari Tronoh Theater Shop selepas Teater Mahkamah Lorong dan JERIT! Hah, mime tu apa? Mime tu seni lakon tanpa suara. Pernah tengok dok? Kalau tak pernah tengok, baik la pergi tengok sekali. RM5 je tiket, kat Tronoh je ada. Tak payah ke Istana Budaya pun, kali ni buat kat UTP sendiri. 


Nak tengok wayang jauh di Ipoh, tengok mime sudeyyyy weekend ni. Jom-jom, serbu MPH malam ni, 19 Nov 2011. Tak dapat malam ni, malam esok, 20 Nov 2011! Abang-abang, kaka-kakak final year, moh la kita pergi tengok Acab buat miming. Adik-adik junior pun, moh pergi MPH. Tak elok study kuat-kuat, kena barah otak nanti :)

Jom seranggggggggggggggggggggggggggggggggggg



Sebenarnya, ada entri khas pasal TTS di dashboard blog ni. Tapi, sampai sekarang tak publish-publish lagi. Duk peram kat situ, sampai bila pun tak tahu. Ada masa boleh la publish nanti.


Chop! Apa maksud Ash in The Ashes? Abu dalam abu-abuan? Ke debu dalam debu-debuan?
  


You may also like

9 comments:

  1. ak tak pernah tengok teater

    mungkin patot cuba sekali

    ReplyDelete
  2. aktiviti theater ni amat bagus untuk org2 yg suka dan cintakan seni... dari situ pun boleh bergerak-gerak minda mendapat ilham... bagus2...

    apsal kat shah alam ni tak banyak aktiviti mcm ni... ni yg jeles ni...

    entry yg terperap tu, elok la dipublishken... bleh jugak kawan2 membacenye..

    ReplyDelete
  3. tieykah:
    cuba la sekali tengok teater
    feel dia lain
    tak sama denga tengok wayang

    kalau tengok mime lagi la, senyap sunyi je
    kena perhati gelagat actor betul2, cerita mesej kena tafsir sendiri
    best sebab ada part2 lawak

    ReplyDelete
  4. Sam Banjamin:
    jarang-jarang je ada, alang-alang ada rasa nk pergi pulak,haha

    tu la, kalau dah terperap lambat pula nk publishnya
    time-time takde update, boleh la publish nanti

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. dill:
    kadang-kadang diorang pergi buat show kat Istana Budaya
    pi tengok la nanti

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...