WORDLESS WEDNESDAY : POTRET

/
22 Comments


Terima Kasih Jurulukis!



You may also like

22 comments:

  1. siapakah si pelukis bernama ahmad hisham zakariah tu? lukis lah sy jgk ..cantik ..hehe

    ReplyDelete
  2. Cantik, cantik, hendak juga berkenalan dengan pelukis itu. Siapa ya?

    ReplyDelete
  3. wehhhhhhhhh
    sapa yg lukis
    aku nak juga
    sob sob sob

    Kisah Sekuntum Bunga Hitam

    ReplyDelete
  4. wah smart le gambar tu..
    kena ada pandangan yg kreatif..
    bole lukis gambar kami ker..hehe

    ReplyDelete
  5. Tak aci! Hisham tak buat pun kat aku.

    ReplyDelete
  6. Jerung Gergasi:
    coursemate, budak engineering yg berbakat dalam melukis

    ReplyDelete
  7. Jamal Ali:
    sila-sila, berkenalan la dengan si pelukis
    add saja facebooknya,haha

    ReplyDelete
  8. Farhana Jafri:
    thanks :)
    salam kenal

    ReplyDelete
  9. Hans:
    member ak bro yg lukis
    balik-balik dari bukit jalil, tengok2 ada kat facebook,haha
    tergamam gak la sebab nice

    ReplyDelete
  10. LiFe KaMi:
    tu la, agak smart
    tone colour yg simple
    makin ramai suh dia lukis skang,haha
    tak cukup tangan dah dibuatnya

    ReplyDelete
  11. GKA:
    Ahmad Hisham Zakariah yang melukisnya

    ReplyDelete
  12. beliamuda:
    suruh je dia buat, housemate kot
    mana boleh berkira,haha

    ReplyDelete
  13. Sudah berjumpa dan suda di'add' dalam dunia MukaBuku. :)

    ReplyDelete
  14. Jamal Ali:
    owh, dah jumpa rupanya
    patut la dia ada tnya kat tweeter tadi,haha
    xpe, jalan-jalan kat kampus pun boleh jumpa kot nanti jurulukis ni

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhhhh.. nice touch laa..

    ReplyDelete
  16. Darkbatman:
    tu la, buleh frame buat kenangan,haha

    ReplyDelete
  17. cantik lukisannya aku kagumi mereka yang berjiwa seni.

    ReplyDelete
  18. Pembunuh Tanpa Bayang:
    yup, setuju
    sangat kagumi orang yg berseni terutama yg pandai melukis
    kerna bukan semua punyai bakat melukis

    ReplyDelete
  19. Hans:
    nak jugak? haha..
    ak rasa org tengah berduyun suruh dia lukis skang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...