WORDLESS WEDNESDAY : CRAZY MORNING

/
14 Comments





All the best to organizers

CJ7, see you there!

CJ7 (Click here)



You may also like

14 comments:

  1. Hans:
    bukan team paintball bro
    CJ7 tu Chemical Engineering Jan 07, dak2 batch kos aku.

    ReplyDelete
  2. owh
    aku ingat CJ7 nih team paintball ko
    sebab ari tu ko asyik sebut CJ7 je masa lawan
    ekekekeke

    Wordless Wednesday #3

    ReplyDelete
  3. Udah follow... nice blog..

    htpp://awanibiru.com

    ReplyDelete
  4. Hans:
    owh, yang paintball tu memang lawan ngan ahli2 satu batch pun, CJ7
    tapi tak ramai, dalam 20 orang je

    ReplyDelete
  5. Fatt Mazz:
    terima kasih follow
    salam kenal

    ReplyDelete
  6. owh
    yer ker?
    baru aku tahu
    hahahaha
    aku ingat CJ7 tu team lain
    rupa2 nama batch
    :-)

    5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

    ReplyDelete
  7. Hans:
    bagus, dah tau,haha
    yeah, tak sabar tunggu this saturday

    ReplyDelete
  8. Encik Siput:
    mesti bro
    tiap-tiap minggu kot

    ReplyDelete
  9. kenapa sabtu ni?
    ko lawan paintball lagi ke?

    Review Filem Rasuk

    ReplyDelete
  10. Hans:
    sabtu ni ada event kat atas tu, CRAZY MORNING
    xtau la ada xtvt apa, katanya crazy things,lol

    ReplyDelete
  11. amirah:
    organizer kali ni buat suspen plak
    xtvt pun tak heboh,haha
    tu tak sabar menunggu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...