PERTANDINGAN ARTIKEL TERBAIK PILIHAN JUNKO

/
7 Comments


Artikel yang dipilih adalah entri TAKDIR yang disiarkan pada 12 Disember 2010.

TAKDIR merupakan cerpen pertama nukilan peribadi. Tak tahu la macam mana asal-usul boleh terjebak dengan tulis-tulis cerpen macam ni,aish. Mungkin sebab boring time internship dulu kot. Saja-saja nak asah bakat dalam menulis.

Cerpen TAKDIR mempunyai cover yang tersendiri hasil sumbangan ikhlas A.Alip.

Klik untuk membaca cerpen



Kenapa pilih entri TAKDIR?

Paling mendapat sambutan dengan pageview dan komen tertinggi antara semua entri yang ada di blog VISIBLE VOICE

Melibatkan paling ramai BLOGGERS dalam satu entri untuk diterbitkan.

Melibatkan 2 entri awal sebelum entri TAKDIR dihasilkan
.



Untuk keterang lanjut, bolehlah kunjungi penganjur contest
BLOG MELAYU FRUSTASI 



notakaki : penyertaan saat akhir. Moga diterima. Saja nak kongsi bahan bacaan untuk semua. Belek-belek entri lama yang ada di blog VISIBLE VOICE, maka ni lah hasilnya. Best jugak rupanya bila belek-belek entri lama. Kadang-kala, tak sangka entri yang kita tulis adalah hasil ilham dan nukilan kita sendiri yang mampu buat kita tersenyum. Betul tak aku tulis ni? Macam tu la soalan yang selalu terfikir. ILHAM, ia datang ia pergi. Maka, apa yang terhasil di sini, adalah cetusan idea dan ilham peribadi. Menulis untuk kepuasan diri, kalau ada orang baca dan bagi respon, itu adalah bonus paling besar untuk insan yang bergelar BLOGGER. Selamat membaca.



You may also like

7 comments:

  1. Tima kasih bro sebab sudi join..hihihi..Xper..aku masih terima sebab esok baru last day..Hadiah tak penting sebenarnya tapi keberanian nak tonjolkan artikel terbaik alam blog kita tue yang penting sebenarnya..keberanian ko aku respect sgt2..

    ReplyDelete
  2. Tima kasih bro sebab sudi join..hihihi..Xper..aku masih terima sebab esok baru last day..Hadiah tak penting sebenarnya tapi keberanian nak tonjolkan artikel terbaik alam blog kita tue yang penting sebenarnya..keberanian ko aku respect sgt2..

    ReplyDelete
  3. TAkdir memang best.. hehe..gud luck pena

    ReplyDelete
  4. JUNKO-EL-HIDA:
    yeah, penyertaan dah diterima,haha
    tenkiu bro
    seb baik sempat join
    sambil-sambil update entri di blog

    ReplyDelete
  5. Cik Su Life Cycle:
    thanks cik su
    nampak join jugak di blog tuh
    good luck

    ReplyDelete
  6. tiefazatie:
    thanks singgah sini
    salam kenal

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...