MASAM MANIS KELAT MASIN

/
12 Comments

TEST CANCEL DISEBABKAN KRISIS DI LIBYA DAN DI TIMUR TENGAH?

Di manakah kesahihannya?
Bagus jugak untuk kami yang tak habis lagi study. Paham jiwa betul lecturer.
yeah, still got time untuk revision. Bila SEJARAH menjadi HISTORY, DICTIONARY perlu ada di jari :)



MASING-MASING BAWA KERUSI SENDIRI UNTUK MENDUDUKI TEST IACS?

Hari ini dalam sejarah, nak masuk ambik test masing-masing kena bawa kerusi sendiri.
Ni baru betul-betul menduduki peperiksaan, takde kerusi mana boleh duduk,LOL




GULA-GULA CADBURY SEMPENA MU KALAH?

Tempias kekalahan MU sampai ke exam hall?
Lecturer pun raikan kekalah MU dengan hadiahkan gula-gula Cadbury kepada semua students.
Penyokong MU, apa komen anda? Telan ke buang gula-gula tadi? hahaha



tak sempat nak kunyah gula-gula, jawab soalan pun terkejar-kejar



KANTOI COPYPASTE : TEST JULY 2009 SEMESTER?

Calon-calon IACS, korang perasan tak benda alah ni?
Nah, ini buktinya
So, hati-hati untuk COPYPASTE, jangan sampai kantoi macam ni sudah,haha



GATHERING CJ7 MAJOR IN PROCESS ANALYSIS AND CONTROL?

Abis test IACS, for the first time warga CJ7 lelaki yang ambil major CONTROL dinner bersama di Pantai Timur Tomyam.
Kira gathering la tuh, majoriti ada.

Sebelum
Selepas

Tu dia, berakhirnya 7 March 2011. Masam manis kelat masin, semua ada. Secukup rasa! Pendek kata, macam-macam ada. Perjuangan masih panjang dan belum berakhir. Pelbagai test, assignment, presentation, project, final year design project (FYDP) dan marketing plan project sedang memburu. Ayuh kejar biar dapat. Jangan sampai "yang dikejar tak dapat, yang dikendong jatuh bok bak bok bak"



You may also like

12 comments:

  1. ehh, i been there. i mean, the restaurant. haha ;p

    rasanya, gula gula tu boleh buat baling mintak jawapan mungkin? ;p

    ReplyDelete
  2. gambar aku xdop pon kt kedai..mntang2 man u kalah

    ReplyDelete
  3. jangan tak tahu, ada yang tak telan coklat tu tadi. siap bagi kat orang lain lagi. Fan MU sejati. :)

    ReplyDelete
  4. fatin zulkifli:
    sure? orang area tronoh ni ka?

    xsempat nk makan pun gula2, cuak nk jawab soklan,haha

    ReplyDelete
  5. Hazwan Arif:
    sabar yau, baru 2 kali strek kalah
    ada can lagi tu nak kalah,kah3

    ReplyDelete
  6. beliamuda:
    mujur demo royak boh, kawe baru tau,haha
    kagum, dengan peminat fanatik MU, yeah

    ReplyDelete
  7. recycle soalan la pulak. alang2 taip la tajuk tu. adoi..


    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  8. MU kalah ke? Saya tak tahu, saya bukan peminat bola. :P
    Maaf menyelit... :)

    ReplyDelete
  9. Miss Dill:
    cikgu Dill jangan buat macam tu
    nnt kantoi, malu kat anak murid,haha

    ReplyDelete
  10. Jamal Ali:
    kalah jarang2 apa salahnya kan? haha
    kurang minat gak bola, tp tau la sikit2

    ReplyDelete
  11. bok bak bok bak...nice bunyi dia hahaha

    ReplyDelete
  12. Cik Cammy Lia:
    nice kan? hahah
    berciciran la tuh maksudnya, jatuh bok bak bok bak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...