TAWARAN HEBAT DARI KENNY ROGERS : PAKAI BAJU MERAH DAPAT MAKAN FREE?

/
22 Comments
Usai presentation tadi, terbelek newspaper The Sun. First cari kupon Subway Buy One Free One. Then intai-intai promosi-promosi lain. Akhir sekali baru baca headline, berita tak baca pun,haha. Tiba-tiba, terpandang satu iklan yang agak menarik dari Kenny Rogers.


TAWARAN HEBAT
Antara info yang dinyatakan dalam iklan promosi itu adalah seperti berikut:
  1. Pakai baju merah dan berkunjung ke Restoran Kenny Rogers
  2. Order 1 Kenny's Quarter Meal
  3. Dapat FREE 1 Kenny's Quarter Meal
  4. Tawaran untuk satu hari sahaja iaitu 12hb Januari 2011

Amacam menarik tak? Apa lagi, jom la pakat-pakat serbu Kenny Rogers bersama keluarga, teman-teman mahupun rakan sekerja.


Come and celebrate healthy living on RED (Roaster eating day) with Kenny Rogers.

Wear RED + Buy 1 Kenny's Quarter Meal = FREE 1 Kenny's Quarter Meal

1 day only!

12th January 2011


Terms & Conditions:
  • Not valid with other offers/promotions/discounts.
  • promotion starts from 10am and valid on 12 Jan 2011 only. While stock lasts.
  • For dine-in-nly. No pre-order, pre-payment or phone orders will be accepted for this promotion.
  • Terms & Conditions Apply.

PROMOSI 2011 : 12 JANUARI 2011
Jom boria beramai-ramai


Apapun, kena cari dan cek tarikh yang betul ni. Kang silap haribulan malu besar dapat. Pakai baju boria serba merah, tup-tup bukan hari promosi,haha.


Bab makan-makan ni memang best kalau ada promosi. Lagipun next week last week in Penang. So apa lagi, nikmatilah sebelum berakhir! Cuma tinggal nak konfirm tarikh dan ahli-ahli rombongan je, ON terus ni. Rela ke Queensbay ataupun Bukit Jambul waktu lunch hour. Tapi, sah-sah berduyun-duyun orang pergi. Entah sempat, entah tidak itu tidak pasti. Pasti, kena pi,haha.


Kena bersedia mental dan fizikal. Nanti jadilah macam fenomena WHOPPER RM1 dari Burger King arituh. So, jangan terkejut dan hairan. Demi makan, apa pun orang sanggup. Tambah-tambah kalau ada promosi dan free, haha.

AMDers : Faris, Faiz, Hazwan, Muzakkir, Din, Alip, Afiq, Akmal, Kak Jannah, Kak Ayu, Kak Ummu jom pi Kenny Rogers. Mai nak belanja, tapi sorang je lah,haha. Yang lain share la masing-masing. Amacam?


Apa lagi, ajaklah member-member pi sama-sama. Sampai-sampaikan.berita gembira ini. Mana tau ada yang belum tau kan? Sekali setahun je promosi macam ni,haha. Gila, cam duta Kenny Rogers plak.

Orang kata : Makan bersama-sama dapat mengeratkan silaturrahim. Tapi masih tercari-cari, kenapa? Tapi, statement ni memang betul. Ada rasional di sebaliknya.


Masih belum percaya? Klik sini -> P R O M O T I O N

Berjayakah KAMI menawan medan KENNY ROGERS? Semuanya terjawab di sini -> MEN IN RED


You may also like

22 comments:

  1. wo ni macam baskin robin la ni. pakai pink free icecream..bagus2 tapi kat kedah tak dak kenny huaa

    ReplyDelete
  2. Peh terbaik-terbaik!siap sedia la nak serang 12hb ni..kompem ramai berpusu-pusu punya nih..haha

    Jom sini,
    Lepas gian oh

    ReplyDelete
  3. perasan gakla lau bab2 makan ni, penaberkala n da geng bertindah pantas.haha.

    org kata kalau sesuatu yg dishare w.pon sedikit akan menjadi sedap dan kenyang makan bersama.itulah keberkatan :)

    ReplyDelete
  4. keny roger kat mne nie.. mesti ramai tu pakai baju merah.. hari tu dorang ade wat cam nie gak dekat QB.. abg ipar cakap dah macam pesta pulak.. haha

    ReplyDelete
  5. Stndbylah kawan2 semua, 12 hbln kita serbu kenny rogers beramai2..ha3

    ReplyDelete
  6. yeahh, akan ku pastikan mkn free. haha. thanks!

    ReplyDelete
  7. penuh la warna merah kat mall nanti....haha

    ReplyDelete
  8. haha, cool sgt, pakai bju merah je boleh dpt mkn free..;) plg unik fifiey rasa;)

    ReplyDelete
  9. wahhh..i like red in color!HAHA!kena pegi ni.jom serbu ramai2!^_^

    ReplyDelete
  10. orait terbaik..last year mcm ada buat gak je..same ea?

    ReplyDelete
  11. ceh,lps dh...tlmbat la plk.huhu

    ReplyDelete
  12. huh! pelik jgk nnt aku nk maklum kpd penyokong bola sepak kelantan... hehe

    ReplyDelete
  13. me | is | aku : sebab hari rabu 12hb kot,haha

    nisa fadzil : owh, BR pun mcm ni gak ke? jom datang penang, byk outlet

    KizZ : sama-sama bersedia, harap tak tewas la ye

    ReplyDelete
  14. hans : ak pun baru pi try skali hari tuh..mahal dowh, tak mampu

    miMiE aZiMaSK ^V^ : welcome

    amirah : owh, ada prasan eh? hak3..dah kantoi..betul tu, time makan2 la dapat beramah-mesra

    ReplyDelete
  15. Cik Su : kat mana-mana di seluruh malaysia pun boleh, asalkan pada tartikh tu je..pesta berbaju merah la 12hb ni,haha

    deCrewz : tu dia, sama-sama standby..beli baju merah siap2 klu xde lg,hak3

    asybedazzle : free tu yg penting...selamat mencuba

    ReplyDelete
  16. Mr.IX : yeah, oenyokong the red worriors ada advantage la sbb dh ada baju merah

    FIFIEY LYCHEE MARATION : yup, first time tau ada promotion macam ni.btw, nice idea to have promotion like this

    elyn dz : jom serang, Pergi jangan tak pergi, nanti rugi

    ReplyDelete
  17. Wan Gerrard : yup, last year dah buat tp 13hb mcm dlm gambar dlm entri ni. Tp this year dia buat plak 12hb nanti

    ~kuyam~ : belum terlambat la, 12hb tuh this coming wednesday

    NICK IRFAN : tu pasal, advantage gak tu sebab baju dah ada

    ReplyDelete
  18. macam best je da lama tak makan kenny... lagi 2 hari .. ada can ni.. hehe

    ReplyDelete
  19. Ain Zulaikha:
    jangan lupa pergi esok tuh
    melaram biar merah sakan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...