PERCUBAAN

/
15 Comments
Percubaan
1
2
3

Percubaan
1
2
3

Ok tak?


Semalam berhempas pulas nak edit layout dan tempalte blog.
Hasilnya sungguh mengecewakan bila godek-godek, semua link kat blog termasuk link komen dan widget tak dapat nak klik.


Menyedihkan bila yang kita sayang berada dalam masalah. Lebih takut kalau hilang buat selamanya.
Begitulah perasaan bila edit-edit, semua widget hilang dari pandangan mata kasar.
Kemudian, peluh di dahi mula terbit, hati mula gundah-gulana.
Edit lagi dan lagi, hasilnya macam ni balik.
Hampeh


Tapi.....
Kedudukan widget-widget kesayangan masih lagi terpacak di bawah sana.
Dulu kat tepi, sekarang berpindah-randah ke bawah.
Klik-klik? Tak dapat nak klik kat mana-mana link yang ada sama ada di entri mahupun di widget.
Hancur luluh hatiku ini.


Hangpa semua boleh main klik-klik tak masuk sini?
Try hangpa tolong cheq untuk periksa sat:
1) Tekan link komen boleh ka?
2) Chatbox boleh taip tak?
3) Link member-member kesayangan boleh klik tak?
4) Widget kesayangan hamba berada di tepi ke bawah?
5) Apa-apa yang nampak cacat dan tak cukup sifat?


Hah, sebab tu la cheq lama tak update. Tak leh nak main klik-klik kat sini.
Tension sungguh laaa.


Kalaulah ada pakar yang boleh buat blog ini kembali sihat................


dari meja komputer library
AMD Eksport Sdn Bhd
1215 tengah hari


You may also like

15 comments:

  1. ssi tgk sume leh klik je..
    leh komen ni
    widget pun ada kat sidebar

    ReplyDelete
  2. hans:
    ok, tenkiu bro
    harap pulih seperti sedia kala la

    ReplyDelete
  3. Ummi Hanie:
    trima kasih sis
    kadang2 kot ia weng siket

    ReplyDelete
  4. beta dh cek, komen dh bole, shoutbox pon dh bole, link2 blog pon cantik, widget still kat bawah...2jela
    cacatnya sbb widget kat bawah, profile kat bawah...t org xkenal tuan empunya blog

    ReplyDelete
  5. amirah:
    gembira sikit malam ni, semanagat nk berbogging sudah kembali :)
    dah 2 post hari ni,haha

    btw, tenkiu cik mirah atas perhatian utk tanah jajahan patik.pasal widget tuh malas dh nk pikir, asal tak hilang sume ok la..takpe tak kenal tuan pun

    ReplyDelete
  6. s sbb mls nk edit widget, tu yg tukar manual jep he.

    ReplyDelete
  7. s sbb mls nk edit widget, tu yg tukar manual jep he.

    ReplyDelete
  8. farhan ali:
    malas gak edit-edit ni, sbb ada problem terpaksalah

    ReplyDelete
  9. beliamuda:
    aah, dah kembali normal sejak semalam
    ado problem sbb lama xupdate kot
    lepas buat 2 entri baru ok,haha

    ReplyDelete
  10. hoyeahh!
    sudah tukar warna.
    haha!

    ReplyDelete
  11. tirah watif:
    Yup, baru tukar

    yang LAMA itu KENANGAN,
    yang BARU ini PERCUBAAN

    yang hitam itu MENAWAN,
    yang putih ini TERTAWAN

    ReplyDelete
  12. Cik Su:
    boleh la sikit-sikit, tp still berbau budu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...