LUCKY WINNER

/
8 Comments
Seperti yang dijanjikan, entri special untuk winner VISITOR BERTUAH VISIBLE VOICE EDISI 1. Untuk makluman, the lucky winner goes to cik elyn.





Setelah pencarian hampir seminggu untuk visitor ke- 2804, maka akhirnya pemenang bertuah yang dinanti-nantikan sudahpun muncul. Jom terjah the lucky winner!

Nama Penuh : Nor Dzailin binti Dzulkaflie

Nickname: elyn

D.O.B : 7 December 1989

P.O.B : Lenggong, Perak

Hobi : Blogging, facebooking, shopping, watching movie, sleeping, studying

Websites :
http://edudz.blogspot.com
http://elyndz.blogspot.com/
http://xylenedz.blogspot.com/

Elyn amat suka berblogging. Buktinya, beliau mempunyai sehingga 3 blog. Maka, tidak hairanlah kalau itu minatnya. Bolehlah digelar blogger tegar, kerana study week pun masih aktif berblogging.

Beliau merupakan pelajar tahun 2 dalam jurusan Software Engineering di UTM Skudai, Johor.
Menurut beliau, boleh dikatakan suka online 24jam dan sangat tidak suka shutdown laptop. Agak-agak tidur depan laptop gamaknya.

Untuk keterangan lanjut, bolehlah usha-usha blog beliau.

Sekali lagi, sekalung tahniah diucapkan kepada pemenang bertuah.

___________________________
Semoga bakal ayah mertua cik elyn cepat sembuh dari kecederaan kemalangan jalan raya. Doakan keselamatan dan kesejahteraan beliau!


You may also like

8 comments:

  1. counter tu dah buang ke? tak nampak pun kat tepi ni?

    ReplyDelete
  2. thank you sbb post n3 psl elyn..
    sgt2 t'haru ukeh..huhu...^_^

    ReplyDelete
  3. nifi a.k.a beliamuda:
    ada2, duk menyorok kat bawah sikit

    ReplyDelete
  4. miloicekaw1119:
    nape cik paro tak join,haha

    elf:
    yup, congratz to the lucky winner

    ReplyDelete
  5. elyn:
    welkom
    terharu? just a simple entri
    klu tahu byk, konpem berjela post ni

    ReplyDelete
  6. hahaha..nsb bek xtau byk kn..
    xde la pnt nk menaip t..keh3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...