VISITOR BERTUAH VISIBLE VOICE EDISI 1

/
29 Comments
Pernah tengok widget seperti di bawah kat blog ini? Scroll down dan cari. Dah jumpa tengok total visitors skang dah berapa. Kalau terjumpa angka yang dikehendaki, print screen (ctrl + prtsc sysrq) dan paste kat paint, kemudian save utk dijadikan bahan bukti.



Print screen and participate

Penyertaan semudah ABC. Kalau anda bernasib baik, maka lawatan anda ke sini menemui angka yg dikehendaki. Maka buat apa yg perlu seperti yang dinyatakan tadi dan sertai peraduan ini. Bagi yang ada blog, sila buat entri di blog beserta bukti (print screen picture) dan tinggalkan link di bahagian komen. Bagi yang tiada blog, sila sahkan penyertaan di bahagian komen dan emelkan bahan bukti ke mkamh5587@gmail.com

Angka bertuah yang dicari adalah seperti berikut:



Nombor bertuah untuk kali ini yang dicari : 2804

Selamat mencuba untuk merebut hadiah misteri dari penaberkala @ visible voice. Kali pertama contest diadakan di blog ini untuk pengunjung setia visible voice! Rebutlah peluang utk memenangi hadiah misteri.

Pemenang ditentukan berdasarkan kedudukan penyertaan dalam ruangan komen, jadilah orang yg terpantas.

Pemenang yg berjaya mendapatkan nombor bertuah : 2804, automatik akan menjadi pemenang untuk peraduan VISITOR BERTUAH VISIBLE VOICE EDISI 1. Sekiranya tiada mana2 yg berjaya mendapat angka yg dikehendaki, angka yg terdekat/plg hampir dan penyertaan terpantas akan dipilih sebagai pemenang.

Keputusan adalah muktamat. Bantahan dan surat menyurat tidak akan dilayan sama sekali. Entri special untuk pemenang akan disiarkan di VISIBLE VOICE. Hadiah misteri menanti pemenang bertuah!

SELAMAT MENCUBA NASIB


STICKY MODE
new entri di bawah entri ini!






You may also like

29 comments:

  1. 2804. adamakna ke nii..~ kenape bukan 2006..haa..akkeke~

    ReplyDelete
  2. adey ktne nk cari tarikh ni nua?haha

    makna mendalam tuh...ak taw makna no ni nua..hohooo

    ReplyDelete
  3. norashikin:
    konpemlah ada makna,haha
    sebab 2006 dh terlepas lama dh
    skang dah 2675
    jgn lupa join ye

    ReplyDelete
  4. ELf:
    tu buka tarikh,tu no pelawat,haha
    tp ada simbolik la
    klu terserempak,blh la try join

    ReplyDelete
  5. hahahahhaa
    jenuh aku nak tekan
    nih pun takut telupa jer nanti
    hahaha

    ReplyDelete
  6. hans:
    haha,nasib je bro
    minggu depan ko try dtg
    mana tau dh dekat dgn nombor time tuh

    ReplyDelete
  7. hans:
    haha,nasib je bro
    minggu depan ko try dtg
    mana tau dh dekat dgn nombor time tuh

    ReplyDelete
  8. amirah:
    silakan..selamat mengintai nombor nih
    kat bhgian widget

    ReplyDelete
  9. adakah sy mahu mencuba nsb disini?hehe..let me think~hehe :D

    ReplyDelete
  10. ~kuyam~:
    klu terserempak tu,join la
    apa lagi

    ReplyDelete
  11. hahaha..2804...emmmm....sume no genap..haha
    nuar, klu dop clap ak, no neh bday mg kn..tanggal 28 april..hehe..=]

    ReplyDelete
  12. whitedaisy:
    ini hanyalah sekadar nombor,haha

    ReplyDelete
  13. soffya cik bulan:
    welcome cik bulan
    slamat mencuba!
    tgk sape plg pantas

    ReplyDelete
  14. ala...da terlepas la nuar
    lain kali promo la gempak2 skit contest!
    nak menang!nak menang!haha..

    ReplyDelete
  15. soffya cik bulan:
    gud luck

    mankickstart:
    ada harapan lg peklah
    belum terlepas lg nih
    tp dah dekat

    ReplyDelete
  16. hye encik penaberkala!! saye da join contest ini dan ini buktinye..^_^
    http://xylenedz.blogspot.com/2010/03/visitor-yg-ke-2804.html

    ReplyDelete
  17. hahahha...
    dh terlepas dh nuar..
    huhuhu....
    tkr 0 tu jd 1...haha

    ReplyDelete
  18. hoho ad gak yg dapat capture birthday date encik pena yer..

    nway, congrate2!! :)

    ReplyDelete
  19. elyn:
    terima kasih kerana join
    anda memang bertuah
    congratulation!
    contact me through emel for the prize

    ReplyDelete
  20. whitedaisy:
    dh terlepas eh?
    xpe2, tiada rezeki

    Pakcu:
    relax bro, cuba next time klu ada

    ELf:
    yup,akhirnya dh ada pemenang..congratz to the lucky winner

    ReplyDelete
  21. thank you!!
    tbe2 rase happy plak kn..keh3..
    anyway, tnx 2 penaberkala yg wt contest ni..
    n now i know dat 2804 is ur birthdate ya..hihi..^_^

    ReplyDelete
  22. elyn:
    orite,welcome
    i already received ur emel
    tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...