PREVIEW

/
9 Comments
kami(wakil dr UTP) naik train kul 430AM, 2 JUNE kat GOPENG

kumpul kat kl sentral kul 11oo am utk bertolak ke destinasi

ni la gambaran kasar perjalanan nnt

destinasi yg dituju WELCOME to GENTING HINGLANDS

penginapan FIRST WORLD HOTEL
plan nk check in kul 300pm on 2nd June

ACTIVITIES

FIRST WORLD INDOOR THEME PARK


euro express

adult bumper car

OUTDOOR THEME PARK

cyclone

grand prix fun kart

corkscrew

bumper boat

flying dragon


rolling thunder mine train


sungai rejang flume ride

space shot

spinner


super toboggan

pirate ship

EVENT : REUNION STUDENTS SPM 06 MRSM JELI
DATE : 2-3 JUNE 2009
VENUE : GENTING HIGHLANDS
PARTICIPANTS : EX-MRSM JELI STUDENTS & FRIENDS

Jom pakat ramai2 kita pi melancong..CUTI-CUTI MALAYSIA
trip ni special tuk REUNION BATCH 05/06 MRSM JELI
Terbuka gak kpd kwn2 kat UTP ni..dan kawan kepada kawan anda (ex-mrsm jeli)

Jejom sama2 kita mmeriahkannya!Semoga gathering kali pertama ini menjadi batu lonjatan untuk next event utk taun2 yg akn dtg,InsyaAllah

REMINDER: kepada yg konfirm utk menyertai trip ni, sila buat confirmation kpd pok jak or gjoe secepat mungkin.Kerjasama anda amat diharapkan.terima kasih!

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
Saudara Aizuddin Aizat
Saudara Azizul Abblah


You may also like

9 comments:

  1. Dh lame nk men go kart tp x berpeluang :(

    ReplyDelete
  2. oo,ye ke?
    hopefully,moga akn dpt pluang tu one day

    ReplyDelete
  3. hehehe..best ye post kali ni..rsa nak g je even sakit...tgk la cam ane..umi n abah cam xkasi jer..
    huhuhuu
    :(

    ReplyDelete
  4. bestnya holiday.. hepi holiday yeah!!

    ReplyDelete
  5. atin: xpo la,dh skt nk wak gano..cuti kat rumoh sudoh,haha

    beliamuda:tu la,xsbr nk blah dr utp ni..epy oliday!

    ReplyDelete
  6. roller coster ado hok sedak situ?

    ReplyDelete
  7. abu raihan: ado hok sedap..puah hati la..space shot puah hati skali..

    ReplyDelete
  8. penaberkala starting to write

    "when voice become visible, muteness become readable"

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...