KENNY ROGERS : PAKAI MERAH, DAPAT MURAH! 11 JANUARI 2012 SAHAJA

/
4 Comments
Macam biasa, bab-bab makan kena laju. Lebih-lebih lagi bila ada promosi. Jimat beb!

Semalam, dah ada yang mula search pasal "Kenny Rogers Pakai Merah" dan tersinggah di blog ni. Mungkin gara-gara entri promosi tahun lepas di sini : Tawaran Hebat dari Kenny Rogers : Pakai Baju Merah Dapat Makan Free
 
Sekadar ingin berkongsi maklumat, tahun ni promosi dibuat pada 11 Januari 2012, hari Rabu bermula 10 pagi sampailah kehabisan stok! Sehari sahaja, siapa cepat dia dapat. Siapa lambat, melepas! 

Macam mana?
Pakai je apa-apa yang berwarna merah, tak kira baju ke, jam tangan ke, beg sandang ke, selipar ke, kasut ke, asalkan merah dapatlah memenuhi undangan untuk promosi Kenny Rogers ni. Tak payah nak print-print kupon, bazir ink je.

Apa yang menarik, beli 1 set quarter, dapat free 1 set quarter. Jimat sikit, makan dua orang, tapi bayar bahagi dua. Sekali setaun je bai! Apa lagi, jom pi rembat.

 

Terms & Conditions:
  • Not valid with other offers/promotions/discounts.
  • Promotion starts from 10am and valid on 11 January 2012 only. While stock lasts.
  • For dine-in only. No pre-order, pre-payment or phone orders will be accepted for this promotion.
  • One complimentary Kenny’s Quarter Meal (equal or less value) with purchase of 1 Kenny’s Quarter Meal
  • Subject to current government tax and 10% service charge where applicable
  • Terms & Conditions Apply.


    Tahun lepas, 2011 sempat bertandang ke Qeensbay Mall, Penang semata-mata nak sahut promosi ni bersama Faris, Muzek dan Alip. Panjang jugak ceritanya sebelum dapat makan dengan harga murah ni. Biasalah, benda murah, semua orang nak. Terpaksalah bersesak-sesak sikit. Kisah lanjut, boleh baca di sini : Fenomena Kenny Rogers : Merahmu Bara Semangat Waja


    Tahun ni tak tahu lagi sape yang nak pergi, Amacam,kawan-kawan. Ada bran? Jom serbu!!!


You may also like

4 comments:

  1. thanks for sharing the info..ni yg buat nak gi makan kenny rogers ni..:D

    ReplyDelete
  2. weekday.. camnan nak pakai baju merah gi kerja nih..

    ReplyDelete
  3. Teenager Housemaid:
    welcome :)
    pergi la, time promosi setaun sekali ni la nak balun,haha

    ReplyDelete
  4. papabear:
    pakai neck-tie merah pun dah ok bro
    asal ada tema merah je

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...