VLOG : EKSPLORASI KE TELUK DUYUNG @ MONKEY BEACH

/
12 Comments
Kesinambungan kepada entri lepas : TRAVELOG EKSPLORASI KE TELUK DUYUNG @ MONKEY BEACH


Orang kata "a picture speaks louder than word". Mungkin video ini dapat speaks louder than picture,haha. Sama-sama menikmati keindahan alam dan keseronokan mengembara di Pulau Pinang! Cuti-cuti Malaysia, melancong dalam negara pun cukup :) Ada rezeki lebih kita pi ke luar plak.


Dengan ini dipersembahkan video hasil usaha keras Mohlensa. Terima kasih Moh, nice video! Kenangan terindah for the last trip in Penang. Dapatlah juga bawa balik kenangan setelah 8 bulan bertamu di pulau mutiara.





Untuk keterangan lanjut mengenai Teluk Duyung @ Monkey Beach, boleh la rujuk entri lepas di sini!


Pengembaraan ke Kenny Rogers untuk promosi sempena 12 Januari 2011 agak mencabar. Merah mu bara semangat waja! Ikuti liputan lanjut kemeriahan di Kenny Rogers dan senario orang-orang berbaju merah nanti. Tahniah kepada yang sempat berkunjung.


You may also like

12 comments:

  1. bestnya. senyum sokmo tuan blog ni ye :)

    ReplyDelete
  2. kenapa nama dia bukan mermaid beach?
    huhu.
    XD

    ReplyDelete
  3. sbb menurut lagenda, duyung2 telah disumpah menjadi monyet... lalu ketika zaman penjajahan british, ia ditukar nama kpd Monkey Beach sbb byk monyet berebut makanan dgn org putih.. kua3

    ReplyDelete
  4. asybedazzle:
    pergh, terbaik
    aku percubaan ke-2 baru berjaya

    ReplyDelete
  5. hans:
    sila-sila
    mana tau ada minat nk melawat ke monkey beach

    ReplyDelete
  6. Mknace:
    aih bro, asyik terbaik je,haha

    ReplyDelete
  7. amirah:
    senyum itu kan sedekah :)
    Sedih simpan dalam hati

    ReplyDelete
  8. .hizamirahim.:
    hah, yg tu ak pun konpius
    nama mlayu lain, nama omputeh lain
    kena buat research ni
    tp yg pasti, byk monyet

    ReplyDelete
  9. Faris:
    AUTA ke FAKTA?
    jangan la ada yg percaya ngan statement mu tuh,haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...