LAMA MENYEPI?

/
12 Comments
kekok dah nak menaip, nak buat post kat blog..sudah sepurnama rasanya tidak merayap ke blog kengkawan..rindu utk membaca kisah2 mereka.sudah hampir sepurnama tidak update blog..kadang2, taip entri utk post, lastly end up dgn save post je..tak sempat nak publish pun,adoi

beginilah keadaan menjadi pelajar tahun 3 semester pertama.bebanan yg ditanggung rasanya sungguh berat jika hendak dibandingkan dengan semester2 sebelum ini. namun, perlu gagahkan diri, kuatkan semangat, bulatkan tekad untuk terus melangkah ke hadapan.

semoga aku sentiasa diberi kekuatan. hari ini dalam sejarah, pabila tiada perasaan bila mendapat keputusan peperiksaan, :). tiada persaan utk menduduki peperiksaan, :( tetapi, sungguh gembira bila dapat bersama rakan2 seperjuangan melepak di kedai makan. walaupun hajat utk makan ABC tidak kesampaian, namun masa yg terluang dimanfaatkan sebaik mungkin. itu sudah cukup utk meraikan kegembiraan dan melepaskan tekanan.

tenkiu kepada rakan2 yg sudi menjenguk blog ini walaupun tiada sebarang update. ada yg tnya update terbaru. hakikatnya, bukan tiada update, tetapi masa tidak mengizinkan. kenapa malam ini ada update? tiba-tiba rasa nak update.mood tengah ok kot.. lagipun, lagi 2 hari dh nk cuti midsem.

sehingga sini saja utk update hari ini, sekadar menyapu sawang dan membersihkan habuk yg mula membiak di laman sesawang ini.

nantikan cerita basi yg tertunggak, puisi cinta yg bermakna dan perkongsian cerita yg menarik dan bermakna!

||post tiada tujuan dan hala tuju, sekadar menyapu sawang||


You may also like

12 comments:

  1. samola,
    ore pon lamo dh x tgk2 blog,.

    xdey,.

    ReplyDelete
  2. lek ar nuar
    blog je pun
    jgn kekok bnda lain dh la
    hak2

    ReplyDelete
  3. oh.taniah kerane berjaye update arini. ekekeke.

    nak saya tolong sapukan sawang? *petik jari* okei, blog service plase! hihi.

    ReplyDelete
  4. cikti:haha,baru mula nk kembali ke alam blogger

    duranian:kekok dop sgt, kemalasan je yg melanda..sedap blog baru,haha..selamat kembali!

    norashikin rahmat:tq2..br nk mula sapu..tolong la sapu sawang sikit2 ye

    ReplyDelete
  5. cikti:haha,baru mula nk kembali ke alam blogger

    duranian:kekok dop sgt, kemalasan je yg melanda..sedap blog baru,haha..selamat kembali!

    norashikin rahmat:tq2..br nk mula sapu..tolong la sapu sawang sikit2 ye

    ReplyDelete
  6. lama bro xupdate....

    p/s : Jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog saya

    ReplyDelete
  7. tu pasal, xde masa bro

    orite,ada masa join

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. singgah2...dah aktif neh..huhu

    ReplyDelete
  10. lepak di kedai makan, gelak2 tak sepayah nak update blog. kan2? hakahak.

    mmg best dapat lepaskan tekanan sama2... :)

    ReplyDelete
  11. nifi a.k.a beliamuda:
    betul tuh nipi..nk update b,og kena ada mood,haha..makan2 xyah pikir benda

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...