HARI INI

/
18 Comments
Dup dap dup dap dalam hati
Degupan jantung kencang sekali
Apakah yang terkandung dalam hati
Sampai kini berdebar lagi


rupanya ada test harini. patut pun
lagi beberapa jam akan ada TEST 2 TRANSPORT PHENOMENA
Petang ini, 25 March 2010 di Blok N (silap2, lain kali tengok kalendar)
26 March 2010!
I don,t want banana fruits two times!!! please la

wish me luck

ada yg kata subject TRANSPORT PHENOMENA macam best jek bunyi, macam duk di alam KAYANGAN
tapi hakikatnya tidak seperti itu ye cik..subjek ni membuatkan kita berada dalam alam berbeza gak, tapi alam KAYABAR (loghat qlate)


You may also like

18 comments:

  1. wahai cikgu yg berada dalam alam kayabar...sungguh kayabar kamu ini..hari ini 26/3/2010.tidak seperti yg ditulis 25/3/2010.apakah waktu dan masa di alam kayabar berbeza dengan alam realiti ini??

    haha

    p/s: oit, i love Transport Phenomena this much!!!(wonder if u see) Achieving zero state of mind..haha lol

    ReplyDelete
  2. terpengaruh dengan date di blog,haha
    saje nk menggambarkan diri yg sememangnya tgh kayabbar

    26 hb dh hari nih,ish3

    ReplyDelete
  3. hmm..transport phenomena ni yang berkaitan dengan ekonomi, war, politics juga,kan? abb kalau dalam transport theory, inilah yang saya belajar: strategy, costing n pricing, railroad, global transport n blablabla..

    pening nak fikir transport aje. saya kan student logistic n transport. :P

    ReplyDelete
  4. owh tidak..sungguh lain dari yg dinyatakan wuuu...amat2 lain.absoluteeeeely...

    cik pena, ape ag jwb r...

    ReplyDelete
  5. norashikin rahmat:
    totally different la cik ikin..
    subjek ni pasal transfer 3 perkara
    1)momentum
    2)mass
    3)energy

    uish,subjek ni subjek faveret sume dak2 cj7,haha

    ReplyDelete
  6. ELf:
    nnt jawab lain kali..
    kena ada entri khas nih,haha
    oloh,kul 4 dah,lg sejam
    debaran kian terasa

    ReplyDelete
  7. duranian:
    nak sapa masa dh ni
    gud luck bro

    ReplyDelete
  8. huhu...baru pas test..
    giliran kamu pulak
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  9. hoh. so, camane examtadi, encik penaberkala?

    mass, momentum dan energy rupanya. mesti cambest kan..

    ReplyDelete
  10. amirah:
    tq cik amirah
    baru je abis nih
    huh,lega sikit

    ReplyDelete
  11. norashikin rahmat:
    alhamdulillah, ok la
    insyaAllah lebih baik dari test 1 tempoh hari

    ReplyDelete
  12. hahahah
    amacam test tdI?
    best?

    ReplyDelete
  13. hans:
    alhamdulillah
    goreng sampai abis minyak gak td

    ReplyDelete
  14. nifi a.k.a beliamuda:
    pemilik entri kayabar dgn subjek ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...