RAMADHAN : 30 HARI 30 PESANAN

/
22 Comments


































Sumber : OSM RAMADHAN

Untuk pasanan-pesanan menarik setiap hari dari Day 1 - Day 30, boleh kunjungi facebook Brotherhood Arts di album OSM RAMADHAN (Klik sini)

Credit to xoxo Illy Muzliza , Brotherhood Arts 




notakaki : Sekarang kan demam "doodle" di blog. Nah, tempek banyak-banyak terus baru puas hati. Menarik kan? Ini dia, doodle sempena Ramadhan. Nak tengok "doodle" original dari penaberkala sendiri, tunggu nama penaberkala tukar jadi penaberkaler atau penacolour dulu la kot,lol. Bukan apa, kureng berbakat sikit bab-bab melukis ni. Kalau orang lidi, takda hal
 


You may also like

22 comments:

  1. byk pgjaran..try gak benda alah ni,tp xmenjadi..xda bakat kot,hee

    ReplyDelete
  2. hehe memang trend sekarang bagi doodle untuk sampaikan mesej, cool n cute bro..

    ReplyDelete
  3. alahai comel2 semua..
    mmg dah musim doodle la ni yer,
    da jumpa byk blog doodle ni..:)

    ReplyDelete
  4. hehehhehee
    kita berdua pandai lukis orang lidi jer
    ekekekeke

    ReplyDelete
  5. ni dah terlebih tempek ni krol oiii,hahahaha

    tu la pasal, smua dok gila doodle..pening tgk,huhuhu. takpala, org lidi pun lidilah krol..tak yah la berdoodle2..dah cukup2 kot yg org lain buat,hahahaaha

    ReplyDelete
  6. yeah skrng semua demam doodle.. huhu and this doodle is cute :D

    bnyk pengajaran

    ReplyDelete
  7. salam, am sharing it with my friends ye. comel sgt!

    ReplyDelete
  8. tieykah:
    tu pasal, cute-mute dio lukis

    ReplyDelete
  9. intan:
    xpe takde bakat men"doodle" ada bakat lain kan?
    snap photo pun ok apa,hehe

    ReplyDelete
  10. padin:
    kebetulan blog bro pun ada gak kan pasal doodle
    ye la kot, musim dia skang

    ReplyDelete
  11. LiFe KaMi:
    ramai yg buat doodle ni
    tp yang ni menarik sikit, sebab bertemakan Ramadhan

    ReplyDelete
  12. Hans:
    kahkahkah, kita lukis orang lidi pun handsome apa

    ReplyDelete
  13. TYNTHA LANA:
    alang-alang tempek, biar samapi juling orang tengok,haha

    tu lah, kasik can kat orang yg berbakat je lah
    nanti klu sendiri buat takut lukis orang jadi lori je

    ReplyDelete
  14. Saiazuan:
    yup, banyak pengajaran tu setuju
    sebab each of doodle ada maksud dan mesej yg cuba disampaikan

    ReplyDelete
  15. shafarina:
    wsalam
    it's ok, lets share to others

    ReplyDelete
  16. puas hati dok dok tengok satu-satu,hehek

    ReplyDelete
  17. wah.....bley tak nak mintak satu...hehehehe

    ReplyDelete
  18. fndrocka:
    tu pasal
    dah la gambar cute-mute, ada mesej pulak tuh,haha

    ReplyDelete
  19. mr.kylephytrie:
    ambik semua pun boleh bro
    tp bukan gua yg lukis,haha
    ambik dari fb brotherhood art je nih

    ReplyDelete
  20. mohon share ye.. Selamat menjalani ibadah puasa, Salam Ramadhan Mubarak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...