PERANG BELUM BERAKHIR

/
16 Comments

Inilah dia perang yang belum berakhir
Perang antara budak-budak Chemical Engineering dengan subjek paling ngeri abad ini iaitu final year design project (FYDP) atau nama dalam ICnya Process Plant Design (PPD) Plant Design Project (PDP)


Setelah hampir 8  bulan bergelumang dengan subjek ni, akhirnya sampailah ke kemuncak peperangan antara kami dan fydp.
Tugas berat perlu digalas dalam menyiapkan Group Report dan Individual Design Report.


24 Ogos 2011, bakal terpalit dalam sejarah.
Tarikh keramat penceraian kami denga FYDP
Bak kata Asyraf Maskan, "Aku rela dikenakan talak 3 oleh kau, FYDP. Selepas ini, kita bawa haluan masing-masing"
Detik itu akan kunjung tiba tak lama lagi, kurang dari 24 jam.
Bersabarlah duhai hati, kuatlah diri duhai semangat



Ya Allah, permudahkanlah urusan kami
Semoga kami tenang dalam ketegangan yang melanda
Amin


All the best to all my fellow friends!
Chaiyok, bayangkan report ni macam biskut raya,lol
Jom, hadap sampai kenyang


notakaki : housemate siap beli printer kot nak tulong housemates ChemE print report. Terbaik la. Nanti aku tumpang sekaki print eh, hoho


You may also like

16 comments:

  1. jgn stress2. bulan puasa, chill dgn ibadat ok:)

    ReplyDelete
  2. aku tak raser pape pun...jhhehe aku bkn student..hehehe

    ReplyDelete
  3. Nama IC dia PDP la bog, Plant Design Project. PPD tu nama course masa third year dulu...

    ReplyDelete
  4. All d best menghabiskan FYDP..

    ReplyDelete
  5. fusiooo. kira ni dah complete semua ah ni.

    ReplyDelete
  6. hahahah
    kiranya ko xsabar nak minta 'talak' la nih
    hehehe
    good luck

    ReplyDelete
  7. Hazwan Arif:
    relax yau
    all the best utk fydp nanti
    kalau ada apa2 pertolongan, oyak je lah
    insyaAllah aku buleh tolong aku tolong

    ReplyDelete
  8. FIFIEY LYCHEE MARATION:
    itulah, memang menguji tahap kesabaran

    ReplyDelete
  9. mr.kylephytrie:
    ni la nasib seorang student bro
    stress memanjang

    ReplyDelete
  10. beliamuda:
    kahkahkah, mujur demo oyak
    dah buat correction pun
    tq boh

    ReplyDelete
  11. Wan Pai:
    thanks pai
    fuh, lega abis bila fydp settle :)

    ReplyDelete
  12. YobSumo:
    dah complete semua
    seksaan baru saja selesai
    skang tinggal final year projek je lagi

    ReplyDelete
  13. Hans:
    dah jatuh talak pun bro
    harap-harap dapat result ok, amin
    doakan kejayaan aku :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...