WORDLESS WEDNESDAY : EPOK

/
18 Comments
Wordless Wednesday : On Wednesday all over the internet, bloggers will post a photograph with no words to explain it to their blog. Hence the 'wordless' title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn't need any description.


epok (baca : airport)

Ramai jugak yang buat Wordless Wednesday rupanya.Kang dah berjangkit ni walaupun Wednesday dah nak abis,lol. Next week buat Menu Monday la plok kat blog ni.Buat lain dari yang lain. Baru syok. Ada variasi sikit kan.



Sempena Wordless Wednesday, aku jadi model keselamatan jalan raya (klik sini)? Cis, bertuah punya kawan, upload gambar pakai safety helmet dalam kereta, gelak guling-guling,. Jatuh saham gua boh


You may also like

18 comments:

  1. ape benda tu wordless wednesday ? x tau pape pun

    Ibu bapa Yang Pelik

    ReplyDelete
  2. Freaky:
    trend blogging skang kot
    tu apa yg aku tau la
    dia letak satu gambar tanpa sebarang description utk entri ari rabu,haha

    p/s: depa buat weekly, ak buat ari ni je kot. Klu byk gambar boleh la buat weekly

    ReplyDelete
  3. mana ada jatuh saham. makin naik ada la. haha.

    ReplyDelete
  4. aah lah,ramai skrg ni buat Wirdless Wednesday ... wordless thursday pun ado...hehe :p


    Pena , get ready ... review blog anda bakal muncul tidak lama lagi ! cekidaut ~

    ReplyDelete
  5. beliamuda:
    tak ingat beliamuda.com macam bursa saham,haha
    Ada royalti dok? trolol

    ReplyDelete
  6. Ramai yang join ni. Heee. :)

    Ngat kan ape laa EPOK ni.. Haha.

    ReplyDelete
  7. Ummi Hanie:
    yup, skang musim dia kot
    ramai dah start buat
    ada yg baru week 1, ada yg dah week 2
    saje je ni, try testing

    yeah, siap sedia menunggu
    jaga nak baca je nih
    kritik pedas-pedas sikit

    ReplyDelete
  8. farhanaDr:
    yup, ramai yg join dan letak gambar menarik yg mereka ada
    utk first trial, gambar ni cukup la,haha

    epok
    [sebutan : Epal (E) kerePOK (POK)]
    maksudnya airport - lapangan terbang

    ReplyDelete
  9. muahahaha..dok pehe~
    tp gambr y 1 lagi tuh besh~~~

    ReplyDelete
  10. MyraLove =):
    kata oghe qlate, tak kan x faham? haha
    oleh itu, makanlah budu,lol

    ReplyDelete
  11. loh
    baru aku faham benda apa yg wednesday nih
    hahahaha
    aku ingatkan apa tadi

    Review Filem Karak Disini

    ReplyDelete
  12. Hans:
    itulah alkisahnya wordless wednesday
    pergh, awal tgk karak
    siap ada review dah
    torbaik bro

    ReplyDelete
  13. wah bangganya kalau ada papan tanda guna loghat klate

    ReplyDelete
  14. nape sume nk kena based on day?inspirasi dr rabecca black ke ? :p ahahah

    ReplyDelete
  15. KM7:
    tu la, kalau ada sungguh di airport pengkalan chepa memang jadi sejarah la,haha

    ReplyDelete
  16. ~kuyam~:
    just untuk wednesday je nih
    so, klu xde idea nk update memang sesuai
    tempek gambar sekeping on Wed, jadi la entri

    rebecca black pilih friday,lol

    ReplyDelete
  17. Pembunuh Tanpa Bayang:
    senyum sokmo :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...