Cabaran 30 Hari | Hari 6 - Apa Yang Anda Makan Hari Ini?

/
5 Comments
Cabaran 30 Hari | Hari 6 - Apa Yang Anda Makan Hari Ini? Opsss, lupa pulak cabaran hari ni perlu bercerita pasal makanan. Kalau tahu dari pagi sampai malam snap dulu gambar makanan untuk share kat sini. Benda yang  lepas, usah dikenang. Meh, kita cuba recall balik. Korang imagine je lah ye. Keh3.


Pagi-pagi lagi boss call suruh pergi office, ada kerja kena settle sikit. Sebagai pekerja yang menurut perintah dan dedikasi, gagahkan diri untuk pergi walaupun weekend, krik krik krik. Nak beli nasi kerabu, tapi sayang, makcik tu tak meniaga hari ni. Frust weh. Berlaparlah sampai ke petang.


Ok, lepas pergi BreakOut di Avenue K, singgah jap KLCC makan dengan rakan bloggers. Makan di Pepper Lunch Express. Uish, sedap  jugak makan kat sini. Ala-ala claypot, tapi nasi dengan lauk daging blackpepper. Yummy!


Tengah-tengah malam buta ni, sambil taip entri tiba-tiba perut merengek la pulak. Apa mau makan? Fikir punya fikir, dah macam nak jawab blogpost  pasal Apa yang anda makan hari ini? At last, decide untuk menu terakhir  hari ini, hah macam gambar kat bawah ni. Cekidout.....




Ok, jom lah kita buat eksperimen di dapur jap tengok apa yang ada. Tup tup, nah ini lah hasilnya. Fruit cocktail versi campak-campak. Jom lah kita layan makan fruits cocktail sambil blogwalking. Sape nak join? Jejom.


Now nak bagi soklan ni untuk korang lah pulak. Apa yang anda makan hari ini? Nak makan fruits cocktail yang aku buat dengan penuh kasih sayang? Meh meh. Have a nice weekend!


Keep in touch!

 Instagram:  

Twitter:

Facebook:


You may also like

5 comments:

  1. kemainnnn koktel bagai tgh malam hahahahhaa

    ReplyDelete
  2. alahai..lama xmerasa cocktail!
    btw wish me luck :)
    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/11/dream-trip-to-macau.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...