VIDEO : BUDDYZ NEVER APART MANIFESTO

/
6 Comments
Lisa Surihani and Blogger fans -  Buddyz Never Apart Manifesto

Entri kali ni kesinambungan kepada entri yang lalu, Kami Buddyz, Kami Takkan Terpisah. Cuma bezanya, skrip untuk Buddyz Never Apart Manifesto kali ni ada sedikit perubahan dan penambahan.

Thanks kepada beliamudadan kak ayu yang sudi join untuk event kali ni. Mereka lah yang jadi my buddyz on that day. Sehari-suntuk jugak berkelana di DiGi House.
Sebelum berceloteh panjang pasal event ni, baik layan dulu hasil kerja MelakaBoy dan The Malaya crews. 




Jom layan video Buddyz Never Apart Manifesto edisi Bloggers bersama Lisa Surihani untuk DiGi



Nampak video pendek je, rupanya nak shooting bukan main ambil masa yang lama untuk siapkan. Shooting satu hal, nak siapkan video pulak satu hal makan masa. Lebih kurang sebulan lebih jugak lah baru publish video ni. Uish, gigih betul diorang bekerja. Baru tahu, bukan mudah nak hasilkan video/iklan. Ni pengalaman ke-dua shooting untuk viral commercial video selepas Samsung di Hotel InterContinental pada tahun 2011.


Notakaki : Lawak jugak Lisa Surihani rupanya. First time jumpa face to face. Bagus dia nih, asyik bawak mak je kalau nak ke mana-mana. Update len kali la citer pasal di sebalik tabir untuk shooting video ni. Kbye


You may also like

6 comments:

  1. best dpt join event ni yek. Lisa pun ada :-)

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Weh..hang yang buddies tiga laki satu pompuan tu kan.

    Best giler,hahaha.

    ReplyDelete
  3. teringin nak jumpa lisa surihani face 2 face..

    ReplyDelete
  4. Ezna:
    yup,excited jugak la
    first time dapat jumpa Lisa Surihani

    ReplyDelete
  5. Tinta Lana:
    wsalam
    aah, tu la kitorang
    sempoi kan?
    boleh simpan buat kenangan,lol

    ReplyDelete
  6. .Nadz Fisol.:
    tu pun, kebetulan ada event
    klu tak, bukan mudah nak jumpa selebriti macam die

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...