Showing posts with label PENALENCONG. Show all posts
Showing posts with label PENALENCONG. Show all posts
Bila jadual harian terlampau ketat. Dari 9 pagi hingga 6 petang, pergi kerja balik kerja. Bila rutin harian terlampau padat. Ulang-alik buat benda yang sama. Nak apply cuti pun tak sempat untuk vacation/ travel. Sampai satu tahap, kita akan rasa 'stress' dan bosan menghadap benda-benda yang sama. Jadi, dah tiba masanya kita perlukan staycation. Idea untuk weekend getaway dengan menginap dan tenangkan fikiran di mana-mana lokasi adalah langkah yang bijak. 


Baru-baru ini, aku ada terbaca tentang infografik berkaitan 5 sebab kenapa kita perlukan staycation. Memandangkan sekarang kita duk bercerita tentang staycation, apa salahnya aku share dengan korang semua. Mesti ada yang nak tahu kan? At least, dapat bagi korang idea untuk memecahkan kebuntuan dari terperangkap dalam kesibukan rutin harian. Jom, cekidout!


5 Sebab kenapa kita perlukan staycation?


1. Keluar dari rutin harian

Bila hari-hari menghadap rutin harian dan buat benda yang sama, kita akan stress dan bosan. Jadi, jalan terbaik untuk keluar dari rutin harian adalah dengan staycation. Pergi je ke mana-mana destinasi. Tak semestinya jauh, dekat pun boleh asalkan dapat alami dan rasai surrounding yang berbeza. Barulah idea bernas boleh datang. Macam kami team Projek Travel, baru-baru ini kami menginap di V E Hotel & Residence yang terletak di Bangsar South, KL.




2. Belanja tak besar

Apa beza vacation dan staycation? Kalau vacation, kita kena beli tiket flight, fikir pasal transportation, book accommodation dan fikir aktiviti-aktiviti dan tempat-tempat menarik di sekitar destina yang kita pergi. Sebaliknya,  staycation tak perlu semua itu. Kita pergi dan menginap. Mostly, fokus untuk aktiviti indoor je. Macam di V E Hotel & Residence, kami diberi dua pilihan sama nak pilih apartment dengan One bedroom Executive (RM392+ per night) atau apartment dengan Two bedroom Executive (RM488+ per night). Boleh duduk seramai mana yang kita nak, takde limit dan bergantung kepada keselesaan masing-masing. Yang penting, cukup lengkap. Siap ada kitchen untuk memasak.





3. Just packing sikit-sikit

Staycation ni tak perlu pening-pening dan serabut fikir nak bawa apa. Tak perli risau takut-takut tertinggal barang-barang penting. Sebabnya, kebiasaan destinasi staycation adalah tak jauh sangat. So, kalau tertinggal barang tu, buat-buat pejam mata je. Kalau lokasi tu sangat dekat, pendek kata boleh patah balik ambil semula. Macam kami di V E Hotel & Residence, memang dekat sangat lah dengan rumah. Dari Cheras ke Bansar South, hanya ambil masa lebih kurang 30 minit je. 


Apa yang perlu bawa? Bawa je barang keperluan seperti pakaian tidur, swimming suite (in case plan nak swimming), kasut sukat (in case nak pergi gym), makanan (in case nak masak dan makan-makan), laptop (wajib sebab boleh online dengan adanya free wi-fi) dan paling penting bawa diri, hahahaha! The rest, just enjoy the staycation.





4. Tak perlu bersesak

Staycation membolehkan kita spend banyak masa indoor dan buat aktiviti-aktiviti macam lepak santai, makan-makan, swimming dan sebagainya. Jadi, dah tentu tak akan alami sebarang kesesakan lalu-lintas ataupun kena bersesak-sesak dengan orang ramai atau pelancong lain. Jadi, kita boleh chill and relax je sepanjang masa. Boleh tenangkan fikiran dan buat apa yang kita suka. Refresh!





5. Latihan pengembaraan

Orang kata, staycation ni seolah-olah persediaan kepada vacation yang sebenar. Jadi, sebelum kita mula merancang perjalanan/ travel yang lebih jauh, kita biasakan diri dengan travel dekat-dekat. Especially, staycation dengan kawan-kawan. Time ni la korang nak kenal lebih dekat kawan-kawan korang sama ada sesuai ke tak nak pergi travel sama-sama nanti. Kalau dah staycation dekat-dekat pun dah buat banyak onar, banyak cekadak, takde maknanya nak jadikan travel partners untuk pergi jauh-jauh. Betul tak? So, nak pergi travel/ vacation, pilihlah travelmates yang satu kepala, sama-sama boleh toleransi dan sporting. Baru bermakna trip yang korang pergi.





Untuk perkongsian kali ini, aku nak share tentang pengalaman kami untuk Staycation di V E Hotel & Residence Bangsar South, Kuala Lumpur. Walaupun hanya menginap selama 2 hari 1 malam, macam-macam aktiviti kami buat termasuklah aku sendiri kena prank birthday dengan budak-budak ni. Hampeh betul! Ok, jom kita tengok apa yang best di V E Hotel & Residence Bangsar South.


Prank Birthday


Patutlah masing-masing beria ajak pergi staycation di V E Hotel & Residence. Rupa-rupanya dorang dah plan nak buat prank birthday. Adoyai! Apapun terima kasih semua yang susah-susah sediakan pavlova dan brownies. So guys, kalau korang plan nak prank birthday sape-sape atau nak celebrate anniversary ke apa, hah boleh la buat surprise macam ni.




Staycation Projek Travel


Sebenarnya, dah lama kami tak buat weekend getaway dan staycation bersama. Kalau dulu, merata kami pergi. Sampai ke Melaka, ke Perak dan lain-lain kami pergi. Akhirnya, di V E Hotel & Residence juga kami bertemu balik. Actually, time staycation lah kami bincang idea-idea fresh untuk Projek Travel. Sambil duk santai-santai, sambil-sambil tu juga kami brainstorm. 




Kitchen Cukup Lengkap


Tak lengkap staycation di sebuah apartment tanpa fully equipped kitchen. Hah, kat sini pun mudah nak masak-masak. Dilengkapi dengan dapur memasak, oven, peti ais dan kettle. Oh selain kitchen, washing machine juga disediakan. So, tak payah nak hantar baju ke laundy. Boleh basuh sendiri di apartment yang disewa. Mudah!




Tempat Lepak Santai


Nak sembang-sembang, nak borak-borak, boleh datang ke cafe yang terletak berhampiran dengan swimming pool. So, boleh la lepak santi di sini. 




Swimming Pool


Jangan lupa, kalau datang staycation bawa sekali pakain mandi (swimming suite). Hah, macam kami kat sini, sempatlah juga singgah swimming sekejap. Nice view from the top! Nampak bangunan-bangunan di sekitar Bangsar South. 




The Straits Estate


Kalau menginap di sini, korang akan dapat makan pagi (brekafast) percuma. Semasa kami stay tempoh hari, dapatlah merasa hidangan brekafast buffet di The Straits Estate. Seriously, menu sarapan kat sini memang banyak pilihan. Tip top!








Gimnasium 24 Jam


Untuk orang yang pentingkan fitness dan kaki gym, jangan risau. Kalau datang menginap di sini, rutin harian korang untuk pergi gym tak akan tergendala. Gimnasium di sini dibuka 24 jam dan dilengkapi dengan pelbagai alat. Aku pun sempat pergi berlari atas thread mile dan angkat dumbell. Acah-acah je, sambil meninjau sendiri kemudahan gym yang disediakan. 






2-Bedrooms Apartment


Apartment yang kami stay adalah 2-Bedrooms yang dapat memuatkan sehingga 5-6 orang. Apa yang best tentang apartment ini adalah setiap bilik dilengkapi dengan TV LCD. Di ruang tamu pula dilengkapi dengan set sofa dan juga TV LCD untuk lepak-santai. Overall, penginapan di sini sangat best. Tilam, bantal dan comforter memang buatkan kita macam malas nak bangun, hahaha. Selesa!








Apapun,  terima kasih V E Hotel & Residence Bangsar South untuk penginapan yang sangat selesa. Dan sebelum terlupa, di kesempatan ini saya nak ucapkan selamat Ulangtahu yang pertama buat V E Hotel & Residence. Semoga, untuk tahun ini dan tahun-tahun mendatang, lebih maju dan lebih sukses!


Untuk pengetahuan korang semua, V E Hotel & Residence merupakan bangunan kediaman dan hotel. Mempunyai 337 bilik hotel dan 95 buah kediaman yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan. Antara senarai kemudahan yang ada di V E Hotel & Residence untuk kegunaan pelanggan yang menginap adalah seperti berikut:

  • 24 Jam gimnasium, sauna & bilik persalinan
  • Concierge 24-jam
  • Sarapan pagi percuma di The Straits Estate
  • Akses WiFi percuma
  • Tempat letak kereta percuma
  • Gymnasium kolam renang infiniti & kolam renang untuk kanak-kanak
  • Santapan di dalam bilik
  • Kemudahan mesyuarat dan acara menampung sehingga 2,000 tetamu
  • Bar tepi kolam
  • Anju Spa
  • Servis ulang-alik dalam kawasan Bangsar South

Rate

One bedroom Executive: 
RM392+ per night

Two bedroom Executive: 
RM488+ per night


Video Staycation V E Hotel & Residence Bangsar South, Kuala Lumpur




Untuk korang yang mencari destinasi staycation di Kuala Lumpur, salah satu cadangan yang korang boleh pertimbangkan adalah di V E Hotel & Residence. Jadi, kalau nak tahu lebih lanjut, boleh rujuk laman media sosial seperti instagram dan facebook ataupun hubungi nombor dan emel yang tertera.


Alamat:
V E Hotel & Residence,
Bangsar South City,
No. 8, Jalan Kerinchi,
59200 Kuala Lumpur.

Nombor Telefon:
+603 2246 2888

Laman Web:

E-mel:
info@vehotel.com

Facebook:

Instagram:
Dulu, aku pernah share experience staycation di Capsule by Container Hotel, KLIA2 (klik sini). Jadi, untuk korang yang plan nak overnight di airport especially sebelum flight awal pagi, boleh consider untuk book Capsule by Container Hotel, KLIA2.


Kali ni, aku nak share satu lagi lokasi best untuk stay di Kuala Lumpur. Yang penting, korang boleh stay pada harga yang murah tetapi selesa seperti stay di hotel 4-5 bintang. Teruja nak share experience staycation kami di Riccarton Capsule.  Mesti korang tertanya-tanya, apa beza capsule di KLIA2 berbanding Riccarton Capsule? Ok, meh nak cerita.   



Reception Counter Riccarton Capsule Titiwangsa, Kuala Lumpur


First of all,  jumlah unit capsule di Riccarton Capsule ni lebih banyak berbanding di Capsule KLIA2. Jadi, tak perlu risau takut fully book. Kalau di KLIA2, biasanya selalu penuh dan peluang nak stay sangat tipis especially untuk walk-in customer. Sebaliknya, untuk walk-in customer di Riccarton Capsule buat masa ini, memang akan ada capsule yang kosong. Ye lah, lagipun Riccarton Capsule baru dibuka kepada umum. Tapi, just in case kalau capsule penuh sekalipun, korang boleh book bilik hotel biasa di bangunan yang sama. Riccarton Capsule Hotel menyediakan Capsule di aras 1 dan 2 manakala bilik hotel di aras 3 dan 4. 


Sambutan di Twitter


Baru-baru ini, aku ada buat shout out di twitter untuk share experience stay di Riccarton Capsule. Tak sangka, ramai yang teruja dengan konsep yang diketengahkan oleh Riccarton Capsule. Paling penting, ramai yang baru tahu tentang kewujudan Riccarton Capsule. Lagi terkejut, gambar kami turut viral apabila dikongsikan di FB page Backpckerz. Untuk pengetahuan korang, dulu kalau nak menginap dalam capsule macam ni, paling dekat pun ada di Penang. Sekarang, hanya di Kuala Lumpur. That's why, ramai yang excited. Masing-masing pakat nak try merasai sendiri pengalaman menginap di dalam capsule.




Lokasi Riccarton Capsule


Riccarton Capsule terletak di Wisma Q Titiwangsa di Jalan Pahang. Stesen LRT paling dekat adalah LRT Sentul Timur atau LRT Sentul, Kemudian, boleh ambil Grab Car, Uber atau teksi untuk ke Riccarton Capsule. Kalau korang drive sendiri, hanya perlu waze "Riccarton Capsule".


Riccarton Capsule Hotel, Kuala Lumpur

Staycation di Riccarton Capsule


Pengalaman pertama stay di Riccarton Capsule memang mengujakan! Dengan ruang capsule yang unik, dilengkapi dengan panel hi-tech, tilam dna bantal empuk, fasiliti lengkap, semestinya menjadikan Riccarton Capsule sebagai salah satu lokasi pilihan untuk dijadikan sebagai perfect staycation di Kuala Lumpur. Jom kita tengok, suasana dan keunikan yang akan korang rasai apabila stay di Riccarton Capsule. Mana tahu, ada antara korang berhajat nak datang kan? So, inilah antara benda yang korang boleh expect!


Katakan tidak pada claustrophobia iaitu fobia terhadapa ruang sempit


12 capsules dalam satu ruang


Capsule tingkat atas


Capsule tingkat bawah


Ciri keselamatan auto-gate untuk setiap capsule


Kemudahan meja dan wi-fi percuma disediakan


Ruang yang luas dan selesa untuk bekerja


Satu ruangan bilik dilengkapi dengan 12 capsules iaitu single capsule dan double capsule dengan sususan kiri dan kanan serta atas dan bawah. Lighthing dalam capsule sangat sempurna bila kita boleh selaraskan cahaya biru atau cahaya putih mengikut pilihan masing-masing. Fungsi auto-lock untuk pintu capsule pula amat canggih dan menjamin keselamatan. 


Dengan menyentuh "access card" di panel luar capsule untuk membuka pintu dan menekan button "un-lock door" dari bahagian dalam, pintu capsule boleh diakses dengan selamat. Oh, lagi satu. Untuk yang nak sambung buat kerja guna laptop, meja ada disediakan di bahagian tepi dalam capsule, Wi-fi percuma dan tv LCD pun disediakan. Cuma perlu siap sedia dengan earphone atau head-phone masing-masing. Pendek kata, cukup lengkap! 

Capsule Single dan Capsule Double

Ada orang tanya, "Kalau nak stay 2 orang boleh ke dalam capsule?". Ya, jawapan dia memang boleh. Dengan syarat, korang book Double Capsule. Kalau untuk seorang, korang hanya perlu book Single Capsule. Bergantung kepada keperluan korang, sama ada nak yang single (seorang) atau double (berdua). Boleh tengok perbezaan ruang dan interior design untuk single capsule dan double capsule seperti di bawah.


Single Capsule - Penginapan untuk seorang


Double Capsule - Penginapan untuk 2 orang


Fasiliti Lengkap di Riccarton Capsule


Selain tempat tidur yang selesa dan capsule yang dilengkapi dengan teknologi canggih (hi-tech), Riccarton Capsule Hotel juga dilengkapi dengan fasiliti lengkap. First time menginap di sini, memang aku rasa cukup berpuas hati dengan keselesaan dan kemudahan yang ditawarkan. Jujurnya, aku rasa lebih selesa menginap di sini berbanding di Capsule by Container, KLIA2. Mesti korang nak tahu kan. Apa fasiliti yang disediakan di Riccarton Capsule? Jom, cekidout!!!


Access card dan locker untuk menyimpan kasut


Locker untuk menyimpan bag


Panel  hi-tech dilengkapi dengan international plug dan USB port


Water dispenser, tandas dan bilik mandi


Workstation


Shuttle Riccarton Capsule


Tidak kira sama ada korang student, backpacker, solo traveller, rombongan sekolah/ universiti, jalan-jalan bersama family ataupun lawatan kerja ke Kuala Lumpur, Riccarton Capsule Hotel memang sesuai untuk dijadikan tempat penginapan. Jimat dan berbaloi! Selain terletak di lokasi yang agak strategik, Riccarton Capsule juga menyediakan fasiliti yang cukup lengkap.


Pssst! Kalau nak mandi tu, better bawa kain/ seluar basahan memandangkan bilik mandi di aras 1 dan 2 (Capsule) hanya ada tirai. Walaupun bilik mandi diasingkan lelaki dan perempuan, konsep bilik mandi adalah sama macam hostel. Korang kena share bilik mandi. Polisi di sini, sebelum masuk tidur dalam Capsule, selepas check-in korang kena mandi dulu. Then, baru boleh masuk ke dalam capsule. Part kebersihan dan keselamatan di sini, memang boleh puji. Kalau rasa tak selesa dengan konsep sharing bilik mandi macam ni, korang ada alternatif lain untuk book bilik hotel di aras 3 dan 4 yang mana memang menjanjikan bilik yang lebih privacy dan selesa.


Video Staycation Riccarton Capsule


Sebagai tanda kenang-kenangan dan sebagai rujukan korang yang berhajat nak datang ke Riccarton Capsule, aku ada rakam video. Sorry la, video tak gempak pun. Noobies katakan, hehehe. Korang layan je lah eh, kah3!





Riccarton Capsule Hotel
Titiwangsa, Kuala Lumpur


A futuristic accommodation at Riccarton Capsule, Jalan Pahang Titiwangsa, Kuala Lumpur

Good news to all travellers out there. Currently, they're having a special promotion for May 2017. Book your capsule for a unique staycation as low as RM37.50 per night per pax (Until 25 May 2017)

Normal rate:
Single Capsule RM75
Double Capsule RM140

Facilities:
- Free shuttle van from HKL, IJN, Tawakkal Hospital, KLCC and PWTC
- Free high speed TM unifi wi-fi
- Free parking
- Self-laundry
- Cold & hot drink vending services
- Airport pickup
- Free drinking water
- Free locker

Distance:
- Nearby to Mc Donalds
- 1.5 KM to PWTC and Sunway Putra Mall
- 2.5 KM to KLCC

Overall, sangat selesa. Highly recommended to all travellers and backpackers. It's cheap and convenience 

So, untuk korang yang plan nak travel ke KL, boleh masukkan Riccarton Capsule in your bucket list.

A new brand boutique capsule hotel in KL. Stay differently!




Pilihan Bilik di Riccarton Capsule Hotel


CAPSULE SINGLE
RM75

CAPSULE DOUBLE 
RM140

STANDARD ROOM 
RM170

DELUXE DOUBLE ROOM 
RM200

DELUXE SUITE ROOM 
RM250

DELUXE FAMILY ROOM 
RM335

  • All rates are subject to change without prior notice
  • Waktu Check-in - 3 P.M.
  • Waktu Check-out  - 12 P.M.
  • Untuk late check-out, hanya dibenarkan sehingga 1 P.M. dan selepas waktu yang dibenarkan, akan dikenakan caj separuh harga sehingga 6 P.M. 


Alamat:
Hotel Riccarton Capsule
Wisma Q Titiwangsa,
Persiaran Titiwangsa 1,
Jalan Pahang, 53000 KL.


Facebook:


Website;


Booking
+603-4031 5000
Mencari kelainan untuk bercuti bersama keluarga atau teman-teman? Sudah bosan menginap di hotel bertaraf 5 bintang, resort-resort mewah, chalet-chalet di tepi pantai atau homestay? Cubalah  pula menginap di Glamping, Lost World of Tambun, Perak. Sebagai penutup tirai 2016, kami team +Projek Travel telah mencuba sendiri pengalaman Glamping. Best ke tidak? Jom, ikuti perkongsian pengalaman kami sepanjang percutian singkat selama 2 hari 1 malam di Lost World Of Tambun.




Untuk pengetahuan semua, glamping boleh didefinisikan sebagai "glamorous camping" iaitu camping gaya modern dan mewah. Pendek kata, glamping menawarkan pengalaman camping yang selesa dan eksklusif. Kalau dulu-dulu, kita camping dalam khemah iglu atau pasang khemah guna kanvas dengan kayu atau buluh. Sekarang, tent dah pasang siap. Dulu tidur beralaskan lengan dan tanah rata, sekarang siap ada katil berserta tilam dan bantal empuk. Fuh, memang lain dari yang lain. Apa yang sama? We're close to nature!


Fasiliti Glamping 



Bila kami pergi glamping di Lost World of Tambun baru-baru ni, ramai yang tanya, "Best ke glamping?" Untuk menjawab persoalan tu, meh aku share apa yang best tentang glamping ni. First and foremost, fasiliti yang disediakan memang cukup lengkap seperti hotel. Apa yang ada? Untuk satu tent, boleh memuatkan sehingga 4 orang. Dalam tu disediakan 1 katil king dan 2 katil single. Paling penting, tilam dan bantal empuk. Syiok gila tidur!



Selain itu, kami dibekalkan dengan set mandian, tuala, air mineral dan kunci bilik mandi. Kat sini bilik mandi hanya khas untuk orang yang ambil pakej glamping. Cuma satu la ye, so far bilik mandi jauh sikit. Kena menapak sikit sebab toilet dan bilik mandi baru belum siap. But don't worry, aku boleh gerenti tandas dan bilik mandi yang disediakan sekarang memang bersih dan selesa.


Night View @ Glamping Lost World Tambun


Aktiviti glamping ni best bila kita rasa dekat dengan nature. Waktu malam, boleh lepak-lepak dalam tent sambil borak-borak dengan member-member. Kalau bawa family, boleh spend lebih masa dengan family. Quality time with them! Pendek kata, glamping ni bukan saja sesuai untuk anak-anak muda, malah sesuai juga untuk yang dah berkeluarga.



Jujurnya, ini first time aku glamping. Dengan fasiliti yang cukup lengkap, termasuk dengan kipas, memang cukup selesa. Kalau macam ni lah keadaan camping, memang nak repeat lagi. Bukan camping macam zaman pengakap, zaman kadet polis lagi dah, hahaha. Macam ni punya camping, memang bertaraf 5 juta bintang. 




Glamping di Lost World of Tambun memang seronok. Mesti korang tanya, "Bosan tak? Macam takde orang je kawasan tu? Tak takut ke?" Dan macam-macam lagi lah persoalan yang orang akan tanya bila sebut pasal camping. But, believe me! Glamping ni lain dari yang lain. Memang tak bosan sebab bila korang rasa bosan, boleh pergi jalan-jalan ke Theme Park. Then, tak perlu takut sebab ada pengawal yang jaga. So, soal keselamatan, jangan risau. 



Pasal nyamuk pun jangan risau. Walaupun berada dalam kawasan hutan dan tepi batu kaput yang dipanggil niddle stone, satu nyamuk pun tak ada dalam tent kami. Satu sebab kipas disediakan. Then, pihak Lost World of Tambun siap tanam serai wangi di sekeliling tent. 


Experience a 5-Billion star hotel.

What is Glamping?
Fancy sleeping under the star but without the fuss of pitching a tent? Introducing Glamping – a fusion of simple luxuries and camping. For those experience seekers who want to experience the positive aspects of camping without the “uncomfortable” negatives. Here’s your chance to sleep under the stars in style.




Bab tempat tidur dan katil, memang selesa. Sekali tidur, rasa malas nak bangun, hahaha. Macam ni lah keadaan dalam tent dengan satu katil king.


Back to Nature

Staycation seperti glamping membawa kami semua dekat dengan alam sekitar. Bila bangun pagi, ditemani dengan kicauan unggas dan burung. Keadaan pada waktu siang dan malam sangat tenang. Pendek kata, percutian kami kali ni cukup berbeza dari biasa. Kalau sebelum ni, buka tingkap bilik hotel nampak bangunan konkrit. Apa yang best untuk kali ini, buka je tetingkap khemah, nampak kehijauanan.






Kemudahan Bilik Mandi dan Tandas

Untuk bilik mandi dan tandas, kami perlu berjalan kaki lebih kurang 5 minit dari tapak glamping. Kalau korang penakut nak pergi tanda waktu tengah malam, memang kena ajak kawan teman, hahahaha. Bilik mandi dan tandas memang dalam hutan. Tapi jangan risau. Kawasan tandas terang-benderang dan keadaan bilik mandi & tandas bersih.







Pakej Glamping Lost World Of Tambun

Pakej Glamping Lost World of Tambun bermula serendah RM388 untuk 2 orang dewasa. Untuk tambahan, iaitu orang ke-3 dan ke-4, hanya perlu tambah RM108. Maksudnya, kalau korang sewa 1 tent iaitu untuk 4 orang, kos dia makin murah. Pakej cukup lengkap termasuk pass masuk ke theme park untuk 2 hari dan juga sarapan.




4 pax (2 Adults + 2 Child)
Includes:
1 King Bed 2 Single Beds
Buffet Breakfast at Garden Terrace for 4
Theme Park Entrance 2 Adult +2 Child for 2 days (worth RM 452)
Power Socket
Towels
Toiletries
Fan
RM 488

2 pax (2 Adults)
Includes:
1 King Bed
Buffet Breakfast at Garden Terrace for 2
Theme Park Entrance 2 Adult (worth RM 240)
Power Socket
Towels
Toiletries
Fan
RM 388

Add-on for 3rd person adult / child
Includes:
Single Bed
Towel
Toiletries
Theme Park Entrance for 2 days
RM108


Lost World of Tambun


Apa yang best kalau datang Glamping di Lost Word Of Tambun? Jom, tengok apa aktiviti-aktiviti best yang telah kami buat sepanjang bercuti di Lost World Of Tambun. Boleh baca di Aktiviti Menarik di Lost World of Tambun


Untuk booking/ reservation, boleh contact Lost World Hotel Reservation:

Telefon:
05-5408801/02

Email: 
lwhreservation@sunway.com.my

*Tents are subject to availability upon reservation.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...