PROMOSI HEBAT DELIFRANCE SEHINGGA 13 MAC 2015

/
0 Comments
Seronok duk selak-selak facebook, nampak iklan promosi di facebook Delifrance Malaysia. Rupanya, ada diskaun sehingga 50% sehingga 13 Mac 2015 ini. Jadi, kalau ada sesiapa yang nak try roti, pastri dan kek di Delifrance, boleh lah pergi especially kepada sesiapa yang belum pernah lagi try makan kat sini.
Kami pun pernah makan kat sini, memang recommended!


Oh, sebelum terlupa tu, mari nak bagitau outlet Delifrance yang terdapat di Malaysia. Hah, boleh lah pilih lokasi yang berdekatan dengan kediaman atau tempat kerja korang:
  • Avenue K (L2-17B & SAC-L2-1, Level 2)
  • Ampang Point (Lot F26, 1st Floor)
  • Great Eastern Mall (Lot 6, Lower Ground Floor)
  • Leiasure Mall (Lot L1-51, Level 1)
  • Encorp Strand Mall (G13 & G15, Ground Floor)
  • AEON Bukit Raja, Klang (G50 & 51, Ground Floor)
  • Tropicana City Mall (Lot GK 2A, Ground Floor)
  • KL Festival City (Lot GK 2A, Ground Floor)
  • Mid Valley (LT-052)
  • AEON BIG WANGSA MAJU (Lot No F2.77, Ground Floor)
  • Paradigm Mall (LG 40, Lower Ground)
  • Queensbay Mall, Penang (Unit 1F-106, 107 & K1)
  • Johor City Square (Lot No MF08 - MF09, Level3)
  • AEON Tebrau City
  • AEON Mall Taiping (Lot G09, Ground Floor)
  • KLIA Main Terminal
  • KLIA Airport Satellite
  • LCCT

Jadi, jangan ketinggalan untuk menikmati diskaun 50% untuk semua Feuillete di Delifrance terpilih. Jom jom serbu Delifrance sebelum terlambat. Promosi berakhir pada 13 Mac 2015.



Please take note that this promotion is valid in all Klang Valley outlets except Flamingo & Airports



Untuk maklumat lanjut, boleh layari:

Website:
http://www.delifrance.com.my/

Facebook:
https://www.facebook.com/DelifranceMalaysia

Instagram:
@DelifranceMY
#DelifranceMY


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...