Pemenang Blog Your Way Dream Getaway with Travelar

/
15 Comments
Baru-baru ni, ada Travelar Bloggers Contest yang dianjurkan oleh pihak  Travelar.com dengan kerjasama Nuffnang. Memandangkan hadiah yang ditawarkan agak lumayan dan menarik, jadi aku tanpa ragu-ragu join sekadar untuk mencuba nasib.


Nak tahu apa hadiah yang ditawarkan? Nah, ce tengok nih. Mana tahu ada rezeki nak ke Yangon ataupun ke Bali kan? Belum cuba belum tahu.


1st prize
1x 2nights at Chatrium Hotel, Royal Lake Hotel, Yangon

2nd prize
1x 2 nights at Grand Mega Resort and Spa, Bali

3rd – 5th prize
1x RM200 hotel voucher on Malaysian hotels bought on Travelar.com



Selepas hampir sebulan berlalu, maka hari ni keputusan Bloggers Contest :  Blog Your Way Dream Getaway with Travelar telahpun diumumkan. Jeng jeng jeng. Bukak e-mail hari ni sambil tersenyum lebar. Tu pun terpinga-pinga pelik lepas Mek Onie ucap tahniah di inbox fb dengan tiba-tiba.



Hi Nuffnanger,

Congratulations! We are pleased to inform that you have been crowned as the
consolation prize winner for the "Blog for Your Dream Getaway with Travelar" Contest. :D

Your blog entry has been chosen and you have won yourself:


1x RM200 hotel voucher on Malaysian hotels bought on Travelar.com


Senarai pemenang "Blog for Your Dream Getaway with Travelar" Contest adalah sepertikat bawah ni. Kalau nak baca entri-entri pemenang, boleh pergi skodeng blog dorang.

1st prize
3Days 2Nights at Chatrium Hotel, Royal Lake Hotel, Yangon
babymiloxoxo9

2nd prize
3Days 2Nights at Grand Mega Resort and Spa, Bali
dimplemakesperfect

3rd – 5th prize
1x RM200 hotel voucher on Malaysian hotels bought on Travelar.com
penaberkala
akubiomed
kiflimally




Tak apa lah tak menang Grand Prizes : Penginapan di Yangon mahupun di Bali pun, dapat consolation prize dah ok la tuh *sedapkan hati*. Aku yakin, bukan sikit bloggers yang join. Terpilih jadi Top 5 pun dah boleh lompat bintang lima puluh kali.


Alhamdulillah

Apapun, terima kasih diucapkan kepada sponsors, Travelar.com dan Nuffnang

Nak baca entri yang menang tempat ke-3 tuh? Nah, boleh baca kat sini



Notakaki: Tengah berkira-kira nak pilih hotel mana. Tak pun buleh book awal-awal untuk bermalam sehari time pergi bercuti ke Kuching 25-29 Disember nanti. Herm, ayuh survey hotel best-best di Travelar.com


Bila nak menang Grand Prize nih?Asyik consolation prize je memanjang. Takpe-takpe, next time cuba lagi. Kalau dah rezeki, tak kan ke mana. Trip ke Manchester terlepas, trip ke Yangon/Bali pun terlepas. Mungkin rezeki di tempat lain. Bila lah nak merasa bercuti ke negara orang.



You may also like

15 comments:

  1. tahniah. ok gak hadiahnya..dapat voucher lagi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Alhamdulillah,jimat sikit kos travel next time

      Delete
  2. Ok la tu.Tahniah!hehe..kalau xnak,bagi sini..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. ok la tuh, boleh guna untuk trip hujung taun ni,hehe

      Delete
  3. Alhamdulillah, rezeki blogging kan.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti... nak ikuttttt leh tak

    ReplyDelete
  5. Cayalah.... nanti boleh tumpang tidur sebilik yea....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh-boleh.. tak cukup katil, bawah katil masih kosong bro, hehehe

      Delete
  6. tahniah bro menang travel voucher yo!

    ReplyDelete
  7. Jom join giveaway kat blog saya pun best tu. Ada hadiah dari Florida, USA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...