FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA : 15 PASUKAN, 25 AKSI, 1 JUARA!

/
0 Comments

Bayangkan jika rasa takut anda yang paling ngeri menjadi kenyataan.
Setiap minggu menampilkan aksi-aksi yang akan menguji fizikal dan mental.
Sanggupkah?
Sanggupkan saja untuk menonton ketakutan di ruang tamu anda!


15 pasukan
30 selebriti 
25 aksi
1 juara


Jika mereka takut untuk melakukan aksi, mereka berkemungkinan disingkirkan
dan jika mereka gagal untuk menyelesaikan aksi itu, mereka juga berkemungkinan disingkirkan.
Tetapi, jika mereka berjaya, mereka ke langkah seterusnya memburu wang tunai bernilai RM 200 000.

Itulah dia rancangan realiti sensasi terkini terbitan Astro iaitu Fear Factor Selebriti Malaysia



 Saksikan Fear Factor Selebriti Malaysia yang sudahpun mula ditayangkan di seluruh Malaysia mulai 29 Disember 2012 yang lalu. Rasanya, bukan setakat peserta dalam tv je berdebar untuk beraksi, penonton kat luar yang duk tengok aksi mereka pun tak kurang hebatnya. Rasanya, ramai yang turut kecut perut dan berdebar-debar dengan setiap inci pergerakan dan aksi-aksi yang tak tercapai dek akal nak buat.


Yezza, gua dah mula ketagih nak tengok aksi-aksi yang mendebarkan daripada mereka.


Fear Factor Selebriti Malaysia ditayangkan di Astro Ria (Saluran 104) dan Astro Mustika (Saluran 134) bermula jam 9 malam setiap hari Sabtu. Mark your calendar, simpan remote tv siap-siap setiap hari Sabtu untuk jadi orang pertama tengok live di tv. Kalau tak dapat jugak, don't worry, siaran ulangan di Astro kan ada, keh3.


Jadual tayangan

 Minggu 1
29 Disember 2012
(klik sini)

 Minggu 2
05 Januari 2013
(klik sini)

 Minggu 3
12 Januari 2013

 Minggu 4
19 Januari 2013

 Minggu 5
26 Januari 2013

 Minggu 6
02 Februari 2013

 Minggu 7
09 Februari 2013

 Minggu 8
16 Februari 2013

 Minggu 9
23 Februari 2013

 Minggu 10
02 Mac 2013

 Minggu 11
09 Mac 2013

 Minggu 12
16 Mac 2013

 Minggu 13
23 Mac 2013


Notakaki : Amacam bila tonton Fear Factor Selebriti Malaysia? Syok kan? Agak-agak,siapa pasukan favorite korang? Siapa yang bakal diumumkan selaku juara Fear Factor Selebriti Malaysia? Mampukah Jehan Miskin mengekalkan gelaran yang pernah beliau sandang selaku Juara Fear Factor Malaysia dulu? Semua bakal terjawab pada Mac 2013 nanti. Layannnnn.....


  Fear Factor Selebriti Malaysia disiarkan setiap Sabtu, jam 9 malam di Astro Ria (104) dan Mustika HD (134) dihoskan oleh Aaron Aziz

|| Facebook || Fear Factor Malaysia ||
|| Twitter || @FearFactorMY ||
|| Website || Astro Gempak Fear Factor ||
 


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...